Nagyon szép díszes arany fesűt kaptam álmomban. Mit jelent?
Mi mondjuk meg? Csak te tudsz a saját gondolataidban, emlékeid között kutakodni. Próbáld meg kitalálni hogy juthatott ilyen az eszedbe, az segíthet.
Nincs globális méretű emberi-álom-jelképrendszer, ami mindenkinek alapból be van programozva, nincsenek mindenkire igaz megfejtések.
Vm
Mi mondjuk meg? Csak te tudsz a saját gondolataidban, emlékeid között kutakodni. Próbáld meg kitalálni hogy juthatott ilyen az eszedbe, az segíthet.
Nincs globális méretű emberi-álom-jelképrendszer, ami mindenkinek alapból be van programozva, nincsenek mindenkire igaz megfejtések.
Vágyálom lehet.
Ezenkívül: szerintem leginkább akkor álmodik az ember fia/lánya, ha nem túl mély az alvásperiódus...
Konyhapszichológusként annyit mondhatok, hogy a haj a nőiesség szimbóluma (na tessék, adottnak veszem, hogy nő vagy, valahogy nem feltételezem, hogy férfiak is álmodnak arany fésűkkel...)
Szóval a nőiességed foglalkoztat, annak a kivetülése az álom.
Az arany pedig nyilván az értékesség szimbóluma, rakd össze a kettőt, és megkapod, mi foglalkoztatja a tudatalattidat :)
Ennél többet nem akarok fantáziálni, nem vagyok pszichológus, de sokat olvastam ilyesmit, valahogy így szoktak közelíteni az álomértelmezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!