Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon szép díszes arany...

Nagyon szép díszes arany fesűt kaptam álmomban. Mit jelent?

Figyelt kérdés
2017. nov. 15. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi mondjuk meg? Csak te tudsz a saját gondolataidban, emlékeid között kutakodni. Próbáld meg kitalálni hogy juthatott ilyen az eszedbe, az segíthet.

Nincs globális méretű emberi-álom-jelképrendszer, ami mindenkinek alapból be van programozva, nincsenek mindenkire igaz megfejtések.

Vm

2017. nov. 15. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi mondjuk meg? Csak te tudsz a saját gondolataidban, emlékeid között kutakodni. Próbáld meg kitalálni hogy juthatott ilyen az eszedbe, az segíthet.

Nincs globális méretű emberi-álom-jelképrendszer, ami mindenkinek alapból be van programozva, nincsenek mindenkire igaz megfejtések.

2017. nov. 15. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
(Juj ez fura volt, lefagyott, aztán kitöröltem a két felesleges betűt a végén, erre látom hogy 2x küldte el... bocs)
2017. nov. 15. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legközelebb az almát már ne fogadd el...
2017. nov. 15. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nagyon szép, díszes fésűt kaptál.
2017. nov. 15. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Vágyálom lehet.

Ezenkívül: szerintem leginkább akkor álmodik az ember fia/lánya, ha nem túl mély az alvásperiódus...

2017. nov. 15. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Kevés az amit írtál.
2017. nov. 16. 03:22
 8/8 L1lla válasza:
100%

Konyhapszichológusként annyit mondhatok, hogy a haj a nőiesség szimbóluma (na tessék, adottnak veszem, hogy nő vagy, valahogy nem feltételezem, hogy férfiak is álmodnak arany fésűkkel...)

Szóval a nőiességed foglalkoztat, annak a kivetülése az álom.

Az arany pedig nyilván az értékesség szimbóluma, rakd össze a kettőt, és megkapod, mi foglalkoztatja a tudatalattidat :)

Ennél többet nem akarok fantáziálni, nem vagyok pszichológus, de sokat olvastam ilyesmit, valahogy így szoktak közelíteni az álomértelmezéshez.

2017. nov. 21. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!