Miért álmodtam azt, hogy ilyen hülyén veszítem el a szüzességem, (orbitális baromság következik. )?
Miszionárius pózban voltunk, én voltam alul. Ez eddig rendben volna, de fölöttem az unokatestvérem volt, aki lány(!!!). Ő a legjobb barátnőm egyébként. És ott térdelt fölöttem, és volt neki pénisze (!!!) aztán berakta nekem.
Aztán a később, szintén az álmomban, megbántam h így vesztettem el.
Sokat vacsoráztatok.
Gondolatban sohasem gondoltatok ilyesmire és ez meg jelent álmotokban?
Gondolom egyrészt szeretnéd elveszteni a szüzességedet ezért álmodtál erről. Pedig nem lóverseny hogy gyorsan túless rajta. :)
Másrészt nyilván valaki olyanra vágynál aki megértő és jó hozzád, akiben megbízol. Jelenleg ilyen ember az unokatestvéred, innentől az álom nem törődve a valósággal megoldja azt az "apró" problémát hogy ő is lány. :)))
A megbánásra nincs ötletem, hacsak nem az hogy azért még az álmodban is érezted hogy ez nem helyes és amúgy is lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!