Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez minek tudható...

Szerintetek ez minek tudható be? Mi lehet ennek az álomnak a mondanivalója?

Figyelt kérdés
Ma azt álmodtam, hogy a Balaton parton voltam, ahol volt egy Meki is. Odamentem, gondoltam veszek valamit. A pénztárossal akadt egy kis félreértésünk, ezért muszáj volt váltanunk egy-két szót egymással. Már mikor odaérkeztem akkoris megvolt a kölcsönös szimpátia, de így ennek a jelenetnek a végén már éreztük mindketten, hogy szerelem első látásra. Később kijött, és együtt sétáltunk a parton. Aztán gyengéden megfogta a kezem, ami nagyon jólesett, de végül elrántottam a kezem az övéből mert féltem, hogy apukám aki mással beszélgetett kicsivel messzebb, meg fogja látni. Később leültünk egy piknikasztalhoz a víz mellett a fiú pár barátjával. Ott már fogtuk egymás kezét, már egymás vállára hajtottuk a fejünket. Már nem érdekelt, hogy bárki megláthat. Aztán már egy edzőtáborban találtam magunkat, ahol kettes sorban kellett sétálni az ebédlőböl.(?) Mellettem ált Ő, fogtuk egymás kezét végig. Utána egy osztálykiranduláson teremtünk, ott is csak fogtuk egymás kezét, néha megöleltük egymást. A srác csendes, határozott, férfias fiú volt. Egy fejjel volt kb. magasabb nálam, voltak izmai, széles válla. Pont az ideálom volt. Aztán mikor tudtam, hogy lassan el kell mennem, a parton kézen fogva sétalva megkérdeztem, hogy fent van-e Facebookon. Azt mondta igen, majd halkan a fülembe súgta a nevét: "...... Bence". Az volt az érdekes nagyon az egészben, hogy semmit nem tudtam róla, de mégis és szerettük egymást. Mivel magyaráznátok meg ezt az álmot?

2017. nov. 5. 10:15
 1/7 Aneem ***** válasza:
Vágyálom, vágysz végre egy társra akit elfogad a környezeted és az apád is, és van benne egy nagyadag megfelelni vágyás is mások felé.
2017. nov. 5. 12:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Hm...érdekes. Köszönöm, hogy válaszoltál!
2017. nov. 5. 12:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáltál utána keresni a valóságban a faebookon? Csak úgy poénból.
2017. nov. 5. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, szerintem is próbálj rákeresni fészen,ha nem is pont út találod meg, akkoris lehet, hogy a nevéről kiindulva rábukkansz valami érdekesre, ami még hasznos lehet. Szerintem mindenképpen próbáld ki, talán nem véletlenül mondta el a nevét. (vki azt szokta mondani, hogy ami véletlennek tűnik, az Isten álruhában, meg egyébként is álmunkban az asztrál világban üzen nekünk a felsőbb énünk amúgy; szóval ez lehetett egy ilyen üzenet, pláne, ha ilyen nyomot hagyott benned, amiért még most is foglalkoztat.)
2017. nov. 5. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
*ha nem is pont őt
2017. nov. 5. 17:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Komolyan?:D Próbáljam neg?:D Elég örültségnek hangzik, egy próbát megér, semmit se vesztek.:D De igazából már nincs sok esély rá, hogy meg is találjam, a vezeték nevére nem emlékszem már sajnos...
2017. nov. 5. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos számodra az álom mondanivalója, úgyis elő jön még egyszer az álom, akkor koncentrálj a vezetéknevére is. Az álmok addig kísértenek, míg az adott probléma meg nem oldódik.
2017. nov. 8. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!