Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Segítenél megmondani, mit...

Segítenél megmondani, mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Nem szoktam velük foglalkozni, de most kíváncsi vagyok.

Az volt, hogy valamilyen fellépés előtt álltam, elő kellett adnom közönség előtt a színpadon bármilyen ének műfajban valamit, és úgy 30perccel a kezdet előtt gondolkodtam hogy milyen műfaj legyen, és hogy fogom bárminek a szövegét is megtanulni, már gondolkodtam, hogy elmegyek és nem lépek fel, de ott volt valaki aki viszont nagyon akarta, hogy lépjek fel. Nem tudom ki volt, csak hogy közel állt hozzám.

2017. okt. 28. 12:30
 1/6 anonim válasza:
100%
Szia valami uj dolog fog veled tortenni amitol felsz es nem mernel belevagni elkezdeni de valaki segiteni fog ebben
2017. okt. 28. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Önbizalom hiányod van, vagy úgy érzed lehetetlen dolgokat vár(nak) el tőled. Olyan emberek, vagy ember a személye lényegtelen, aki közel áll hozzád. A fellépés lehet konkrét, de a munkáddal lehet kapcsolatos.
2017. okt. 28. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem bízol magadban, de rájösz, hogy meg kell csinálnod, amit muszáj.
2017. okt. 28. 16:37
 4/6 A kérdező kommentje:
ilyesmikre gondoltam én is, köszönöm!
2017. okt. 28. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiány??? Vicceltek válaszolók?

Tudjátok Ti mekkora önbizalom kell ahhoz hogy valaki egy fellépés előtt fél órával kezdjen csak el foglalkozni azzal hogy mit adjon elő? Vagy hogy mekkora önbizalom kell ahhoz hogy leszarja az egészet és lelépjen? És ahhoz hogy még is meggondolja magát mert egy számára fontos személy szeretné ha fellépne?

Ha nekem csak tizedennyi önbizalmam lenne! :D

2017. okt. 28. 18:05
 6/6 A kérdező kommentje:
ez jogos :D de valójában sajnos tényleg önbizalomhiányom van
2017. okt. 29. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!