Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Éjszaka azt álmodtam, hogy várandós voltam, sőt már elég nagy volt a pocakom és idegeskedtem a szülés miatt hogy hogy fog zajlani stb.. de egyben olyan jó érzés is volt. Aztán a következő pillanatban belenéztem a tükörbe és már nem volt nagy hasam, majdnem lapos volt de úgy "lötyögött" (ez tuti hülyén hangzik, de nem tudom másképp elmagyarázni).. Elkezdtem a nagy sírást hogy elment a baba, borzalmas érzés volt. Utána még álmodtam valamit, de arra már csak nagyon homályosan emlékszem. Egész nap olyan furcsa érzésem volt emiatt.. 24 éves vagyok, már egy ideje nincs párkapcsolatom és nem is nagyon gondoltam még eddig gyerekvállalásra (persze egyszer mindenképp szeretnék). Mit jelenthet ez az álom?2017. okt. 25. 22:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem tudat alatt szeretnél egy normális párkapcsolatot, családot, egy kiegyensúlyozott életet és ez így jelent meg az álmodban. Az, hogy aztán lapos lett a hasat (elment a baba) az talán azt jelentheti, hogy még kell egy kis idő, még nem vagy rá felkészülve.
2/3 anonim válasza:
Én szeretnék álmodni éjszakánként arról, hogyan oldjam meg a hétköznapi gondjaimat.
Többnyire hullafáradtan zuhanok az ágyamba esténként és nem emlékszem semmire a hajnali/kora reggeli ébredésnél.
Az első válaszoló tökéletesen leírta a lényeget.
3/3 anonim válasza:
A baba a családról alkotott képedet szimbolizálja. Valószínű az az érzés hatalmasodik el rajtad, hogy kiöregszel abból az időből, hogy stabil párkapcsolatod legyen. Észrevetted magadon az öregedés jeleit. Félsz, hogy egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!