Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hal, folyó, apró hajó, aranyha...

Hal, folyó, apró hajó, aranyhal. Tobbi lent?

Figyelt kérdés
Egy folyoparton voltam ami meglepoen ures voltt...sehol egy gyerek sehol egy ember...a viz meglepoen zold volt egyaltalan nemvolt zavaros...olyan volt mjntha kezdett volna esni ezert elakartam menni majd a vizparton odajott egy idegen es felkinalta hogy menjek mar el ezen a hajon a vizre (nememlekszem miert) de feltem hogy bele esek hiszen kis korom ota felek a vizektol....de megis megtettem probaltam kimenekulni a vizbol de jott egy vihaz es elsodort aztan elaludtam (beverhettem a fejem) es a viz kozepen a semmiben voltam...a halak a felszinen usztak es nagyon megvoltam remulve hiszen uszni sem tudok es ha csak hapciznek is tuti hogy felborulok....aztan fogalmam sincs hogy jottem ki de tuleltem sajnos nememlekszem mar reszletekre aztan nagymamamnal voltunk en lanytesom es 2 uncsim elment az aram vihar volt es nemtudtuk feltalani magunkat.....aztan elkezdtunk jatszani 3 aranyhallal es amikor eljott az este eltuntek (nos kb ennyi volt az alom nemannyjra emlekszem csak nemtudom osszerakni)

2017. szept. 27. 06:58
 1/1 anonim válasza:
A legutóbbi álmomban befagyott folyó mellett fogtam halat, úgy hogy a jeget törtem, de mezítláb voltam, és nem fáztam.
2017. szept. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!