Mit jelent, ha Bruce lee val ámodok? Kérem csak olyan válaszoljon aki nem akar tudományos magyarázattal jönni!
Felnezel ra, ennyi az egesz.
Almodtam mar hasonlot vele szinten.
Nem egy nagy kaland, nem kell nagy dobra verni.
Egyebkent a valasz ott van benned... csak nem igazab fordulsz onnon magad iranyaba, hanem inkabb mastol varod a tutit.
Mi nem tudjuk megmondani erre a pontos valaszt.
Masreszt, van neki egy sajat technikaja, keress ra, tanuld meg.
Jo technika es kezdok is konnyen elsajatithatjak.
Addig örülj, mig nem Chuck Norris-al álmodsz. De kezdhetsz félni. :D
Eléggé nem tudományos a magyarázatom? :D
"Kérem csak olyan válaszoljon aki nem akar tudományos magyarázattal jönni!"
Minek kérdést feltenni ha aztán kijelented hogy pont az értelmes válaszokra nem vagy kíváncsi?
Te magad írtad hogy aznap este határoztad el hogy harcművész leszel, az agyacskád meg éjjel is ezen pörgött, ennyi.
A 6-os válaszolóval értek egyet.
Azaz: csak babonákat akarsz hallani?
Valódi válasz: Régen néztél Bruce Lee-t és akkor még úgy csinálták a filmeket, hogy megfogja az ember tudatalattiát. Most elgondolkoztál a harcművészeten, agyad meg előkapta a Harcművészetek Mesterét, Bruce Lee-t.
Ilyen egyszerű...
Én is egyet értek a 6os és a 7es válaszolóval, nekem is egyből az ugrott be, mikor olvastam, hogy "csak az válaszoljon aki nem tudományosan teszi" hogy a leg több ember pont azt szokta kérni, hogy csak a normálisak válaszoljanak te meg gyakorlatilag azt kéred, hogy csak a barmok (már elnézést) válaszoljanak. Plusz azt szűrtem ebből le, hogy te azzal akarod... áltni magad, hogy ez természet feletti dolog és azrért nem akarsz tudományos válaszokat mert bár tudod, hogy van rá tudományos magyarázat, nem akarod elfogadni. Mellesleg n is elég mlyen hiszek a természettti dolgokban, de ha valaki ad adott dologra JÓ egyéb 8pl tudományos) magyarázatot én elfogadom.
Node lényeg a lényeg, azokkal rtek egyet akik azt írták (többen is), hogy mivel régebben Bruce Lee filmeket nztl, meg mostanában elhatároztad, hogy harcművész leszel, álmodtl Bruce Lee-vel.
remlem tudott segíteni
az Inkvizítor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!