Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért almodtam a testveremmel?

Miért almodtam a testveremmel?

Figyelt kérdés

Volt két sín egymassal keresztbe. Az egyik sin egy barlangba vezetett be. A tesom es pár ember a barlangba ment be, én pedig a barlanggal szemben voltam szintén par emberrel, sziklákon.

Hallottuk a vonat hangjat. Fogalmunk sem volt, merrol jon.

A barlangbol par ember kirohant, vele egyutt a tesom is, de a vonat hangja felerosodott. Kozeledett. Viszont a tesom nem tudod feljonni a sziklara, es mivel a sinek kozel voltak egymashoz eu lett volna az egyetlen lehetősége.

Nem birt felmaszni. A zaj hangosabba valt. De en leugrottam gyors, es bakot tartva felraktam a sziklara, majd en is vissza birtam idoben maszni.

Tesom 8/F, en 15/L vagyok

2017. aug. 22. 23:05
 1/1 thoomas26 ***** válasza:

Maga az álom a testvéreddel szemben táplált érzelmeidről tanúskodik. Hogy kész lennél bármikor segíteni neki, s tudod, hogy ez sikerülne is, hogy benned igazán megbízhat, hogy számíthat rád.

A körülményeket a tudatod a tudat alattidból rakta össze, amiben minden benne van, amit valaha láttál, hallottál, még ha most tudatosan nem is emlékszel mindre.

2017. aug. 23. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!