Mit jelenthet ez az álom?
Értem. De ezt miből lehet kiköveztetni?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek xd
Huh, ez elég furcsa és összetett álom. Az egyértelmű, hogy valami most nagyon nyomaszt, valaki lehet, hogy elárult és te menekülni akarsz a felismerés elől. Félsz valamitől, ami el fog következni, de te nem akarsz változtatni rajta.
Az álarc persze baljós előjel, valaki nem az igazi arcát mutatja, mint ahogy előbb is mondta az egyik válaszoló. Ezt az embert könnyedén elveszítheted. Veszélyes lehet, ha azonosul azzal, amit az álarc képvisel. Ha le tudja vetni: képes az õszinteségre is, rugalmas viselkedésre.
Vagyis eddig: valaki el fog árulni, de nyílt lapokkal játszva.
A víz a tudattalanban rejtõzõ energia szimbóluma, amely az élet keletkezéséhez, fennmaradásához nélkülözhetetlen. Forrása általában nem tudatos. Megjelenési módja utalhat problémára is (például piszkos). Alaktalansága miatt a Káosz szimbóluma is (amelybõl a Rend alakul, majd ismét szétbomlik). Nõi karakterû, a teremtés, a születés lehetõségét rejti.
A kézfogás az elfogadás, beletörődés, béke képe.
Azt hiszem kezd összeállni bennem, szóval íme a megfejtés, jól figyelj:
Valaki megakarja szakítani veled a kapcsolatot, akit te nagyon szeretsz és ragaszkodsz hozzá, kihasználja a naívitásodat, rossz a kapcsolatotok, de ez valamiért olyan csiki-csuki, amiből egyikőtök sem fog kilépni egy hamar - ez idő alatt te csak egyre rosszabbul leszel.
Puszi, remélem segítettem valamit. :)
nagyon szépen köszönöm..már kezdtem félni az álomtól, de így hogy tudom mit jelent, valamivel jobb..akkor figyelni fogok ^^
mégegyszer köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!