Mit jelent olyan emberrel álmodni, akivel soha sem beszeltem es nem is ismerem?
Figyelt kérdés
Az éjjel az álmomban felvetődött egy ember neve, akit nem ismerek csak a neve volt ismeros. Reggel emlékeztem a nevére, így gondoltam megnézem facebookon, és ismerősöm is a fiú, viszont nem emlékeztem rá. Szerintetek mit jelent az álom?2017. júl. 26. 09:16
1/3 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy jól működik a tudatalatti elméd.
2/3 anonim válasza:
Olyan szemelyel nem tudsz almodni akit meg sose lattal. Az agyad elraktaroz sok emleket es lehet hogy te nem emlekszel arra a szemelyre de te mar talalkoztal vele vagy csak lattad valahol pl a plazaba elsetalt melletted 6 evvel ezelott, csak az agyad megjegyezte es elraktarozta, es almodba megjelent. De olyan szemelyt nem tud krealni a kepzeleted akit meg nem lattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!