Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Várok rá és nem jön?

Várok rá és nem jön?

Figyelt kérdés
Volt nagyon régen 10 éve egy plátói szerelmem, ő is szeretett évekig, tudom, mondta. De sohasem jöttünk össze. Az utóbbi hónapokban sokat álmodok vele mindig máshol vagyunk, társaságban, egyedül, valahogy mindig összefutunk.Beszélgetünk, örülünk egymásnak.Semmi erotikus jellegű. kb. 3x álmodtam azt, hogy várom valahol, pl. rendezvényen, de nem jön. Olyankor csalódott vagyok álmomban. Várom őt, de miért is? Olyan mint egy filmsorozat. Nem tudom miért nem szűnnek meg ezek. Mindig máshol vagyunk, de ahogy írtam volt higy vártam, de nem jött.
2017. júl. 8. 19:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem beszélek vele a való életben, 7 éve nem is láttam ezt a férfit. Hetente 1x-3x álmodok vele, mikor hogy. Mikor nincs ott, akkor a tekintetemmel keresem. Érdekes álmok ezek, általában "már ott van", de van hogy váratlanul felbukkan ott ahol éppen vagyok álmomban.
2017. júl. 8. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

ne a személyt nézd! Hanem azt, hogy mit szimbolizál!

Az érzelmek világáról a fej világára a szűrő az ő metaforájával tud lefordítani valamit.

Ő egy metafora.

A találkozás és a várás is egy-egy metafora.

2017. júl. 8. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

Kettes jól mondta!

Plátói szerelem --> tudtad, hogy ő is szeret --> nem jöttetek össze

=

álmodban várod, hogy jöjjön, és "legyen valami", tehát még is megtörténjen az, ami az életben kimaradt.

Furcsa, nem? Hogy ennyi ideig őriz az agyunk egy ilyen információt... Nyilván nagy benyomást tett rád a Plátóid, ezért jött fel most, vagy jön fel időnként. Én is a (csak) 2 éve nem látott exemmel találkozgatok álmomban mostanában.

Talán még nem zártuk le őket, nem fogadtuk el, hogy vége ( vagy hogy nem lett semmi ), és ahelyett, hogy feldolgoztuk volna, szépen elfojtottuk. Vagy kitudja.

Nekem egy barátom azt tanácsolta, hogy tanuljak meg tudatosan álmodni, és beszélgessek az exemmel álmomban, mert valamit üzenni szeretne. ( Persze nem az exemmel fogok beszélgetni, hanem a saját lelkemmel, aki arra vár, hogy feloldjak benne valamit ) Te is megpróbálhatnád megtanulni a tudatos álmodást, és a rendezvényeken megkeresni a Plátóidat, és jól számon kérni! :)

2017. júl. 8. 22:31
 4/4 szenes43 ***** válasza:
53%

Az a nyers igazság hogy olyan mély nyomot szántott beléd e plátói szerelem hogy te ezt hátratoltad a tudatalatti mélyére mert jöttek a mindennapok amit meg kellett élni. Most álomban mikor az agyunknak kb. 7 ellenőrző pontja van ébren (szívműködést,légzést,emésztést stb.) ellenőrző pontok akkor felszivárognak a ledöngölt,elfojtott vágyak és álmokká rendeződnek. Minél mélyebb a lélekben ejtett barázda annál intenzívebb és a valóságot mímelő álom.

Ezt átéltem én is bár inkább én voltam a rajongóbb de évekig megjelent álmomban és tőlem szinte csak karnyújtásnyira volt s utána egy másik férfi oldalán tovalibbent. Álmomban mindig megkérdeztem hogy miért ő? Sok idő eltelt és begyógyult a lelkemen keresztülhúzódó mély árok. Egy biztos:volt a várakozástól s a reménytől annyi boldogságom mint keserű csalódásos élményem. Azóta rájöttem hogy a célhoz vezető út sokszor mélyebb élmény mint magát a célt elérni. Egy félresikerült találkozás mindent lerombol visszamenőleg is.

2017. júl. 9. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!