Mit jelenet az ha az egyik tanáromról álmodok?
Mit jelent az ha az egyik tanáromról álmodok?
Ezt álmodtam: Láttam a kedvenc tanáromat (nem nagyképűségből, de én ks látom hogy kedvel engem) kint a suli udvarán más lányokkal beszélgetni meg közben nevetgélni..Aztán én féltékeny lettem és elkezdtem kiabálni a tanárommal. Erre ő közelít felém de én csak kiabáltam. Azt hittem hogy így jobb lesz. Majd távolabb mentem tőlük és elkezdtem sírni, majd pár perccel később a tanárom odajött hozzám és megölelt. (Én pedig viszonoztam az ölelést)
Vajon mit jelent ez? Ennyire kedvelem a tanáromat? Vagy mi?! Mert én ezt egyáltalán nem értem.
Csak értelmes válaszokat kérek. Előre is köszi a segítséget! :)
Egyértelműen félsz, kiesel a tanárod kegyeiből "más lányokkal beszél; nevetgél"
Az igazság, hogy sokat jelent neked a tanárod figyelme, hiszen olyan féltékeny vagy, még a könnyeket sem sajnálod. Az a rossz érzés dolgozik benned, a tanárod esetleg máshol elégíti ki férfi vágyait.
Nem.
Kiabáltál vele, sírtál. Ott valami más is történt, amire nem emlékszel. Vajon min nevetett a tanár? Lehet csak féltékennyé akart tenni, most már játszmázik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!