Nagyon furcsa álmok, mik ezek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja egyfolytában 1 álom visszatér, pontosabban egy típus. Az első úgy történt, hogy nem tudtam elaludni, és hangokat hallottam, akartam sikítani, de nem tudtam, akkor jöttem rá, hogy álmodom de nem tudtam felkelni. Közben végig mély, nevető férfihangot, éneklő kisgyerekhangot vagy épp egy komolyzene hangját hallottam és nagyon sípolt a fülem. Bármit csináltam egyszerűen nem tudtam visszatérni a valóságba,és nagyon lehetetlen helyzetbe kerültem, nem tudtam szabadulni. Utána végre valahogy újra a valóságban voltam es örültem, hogy ilyen többet nem lesz, mivel még sohasem voltak visszatérő álmaim. A 2.eset is hasonló volt. A szobámban voltam ugyanúgy, mintha nem tudnék elaludni, majd hallom, hogy az emeletes ágy tetejéről mászik le valaki. A fal felé voltam fordulva es odaszóltam a tesómnak, hogy hova megy, aztán rájöttem, hogy aznap nem is aludt otthon. Egy idegen férfi feküdt be mellém és puszilgatta a nyakamat és nevetett de szintén most is lehetetlen helyzetben voltam, nem tudtam mozogni se sikítani. Ekkor is tudtam, hogy alszom és szintén fel akartam ébredni, de nem tudtam. Ezek az álmok egyre sűrűbben jöttek. Most felújítottuk a szobánkat és az ágy teljesen máshol van. Délután elaludtam kicsit egy zene mellet. Megint ugyanez az álomtípus jött elő, stimmel minden a szobával kapcsoltban is, szóval megint olyan volt, mintha nem is aludnék körülnéztem és az új szoba volt, ugyanúgy világos volt, mint a valóságban, sőt, még a zenét is hallottam, csak valaki feküdt mellettem. Nem tudtam megmozdítani a karom es ott volt az arca előtt a takaró, szóval nem láttam tisztán, de úgy nézett ki, mint az öcsém, csak más színű hajjal. Halott volt. Hirtelen nagyon kezdett fájni a fogam, és ömlött a számból a vér, de lehetetlen helyzetben voltam ismét, ordítani nem tudtam. Épp az ajtóra néztem, hátha valaki segít, és a valóságban pont akkor jött be anya, és rögtön felkeltem, de azt mondta, hogy elég ijesztő volt, hogy nyitott szemmel bámultam az ajtót, de akkor még aludtam. Ja és ekkor is tudtam, hogy álmodok, de nem tudtam visszatérni. Nem csak ez a 3eset volt, hanem kb 8, de nem tudom, mire utalhatnak, mivel a horrort 12éves korom óta imádom és nézem és sosem volt ebből probléma, mert szinte sosem álmodtam rosszat. Kérlek segítsetek, mert tippem sincs miért van, és hogy mit tehetek. Remélem nem őrültem meg.:)2017. jún. 10. 14:55
1/2 anonim válasza:
Lehet valami gàz a szobàval,vagy az àgyad helyével.
Első két élmény asztràlprojekcio gyanús.Utolsó alvasparalizis lehetett.
Màsodik esetnél a férfit làttad,aki puszilgatott? Amúgy az ilyen élmény fantasztikus lehet,ha hagyod hogy menjenek tovàbb az események.Sokkal intenzívebbek a testi érzetek.A veszélye viszont az is lehet,hogy bizonyos entitasok ilyenkor a te életenergiàd szivjàk el az érdekes testi elmenyert cserebe.
2/2 anonim válasza:
Rém egyszerű a dolog: alvászavarral küzdesz. Valamiért nem megfelelő időben érzékeled éberen magad, így láthatsz és hallhatsz olyat, ami nincs is ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!