Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelenthet ez...

Szerintetek mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Nem az ezotéria rovatba illő válaszokat várok, nem hiszek benne, de azért kíváncsi vagyok "amatőrök" válaszára.

Ezt egy kicsit regényeliesen írtam, de azért követhető:

Ja, és x egy színész az álmomban, de halványlila gőzöm sincs, ki lehet az.

Nem tudom pontosan, de azt hiszem egy meghallgatáson voltam, amikor egy gyűrű leesett a földre, egy háromszög szerű, üreges, egyik oldalán nyitva álló volt a gyűrű éke. Ezt én felvettem. Ekkor valami oknál fogva x is megjelent, és egy félnéger csaj. Asszem. Ekkor valami nagy gyereksereg jött, és x is ott volt. Ekkor megfordult a cselekmény, mert a suliban találtam magam, x-el, és a csajjal. A csaj valamilyen kiutat keresett, vagy mit, amihez a gyűrű volt a "kulcs": Én addig x-et faggattam, egy padon, hogy melyik film volt a kedvence, meg hogy melyikben szeretett a legjobban szerepelni. Ő megint elkezdett valamilyen nyelven beszélni, ami leginkább az angol és orosz, francia nyelvek összebeszélésével jött létre. Majd ekkor valamilyen koporsóterembe mentünk a suliban, ahol a gyűrűt felhúztuk a halott emberek mozgó kezeire, és rosszra adtam rá a gyűrűt,  valami beszippantott minket.

Még annyi: amikor x felbukkant, híres darabokról, filmekről beszélt nekem, értettem amit mond, de a címeket nem, ezért rosszul, kínosan éreztem magam.

2017. jún. 4. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Vègülis megszereztèk tőled a gyűrűt mert nem uraltad az álmot. A gyűrű valamit szimbolizált ami èrtèkes.
2017. jún. 5. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!