Szerintetek mit jelenthet ez az álom?
Nem az ezotéria rovatba illő válaszokat várok, nem hiszek benne, de azért kíváncsi vagyok "amatőrök" válaszára.
Ezt egy kicsit regényeliesen írtam, de azért követhető:
Ja, és x egy színész az álmomban, de halványlila gőzöm sincs, ki lehet az.
Nem tudom pontosan, de azt hiszem egy meghallgatáson voltam, amikor egy gyűrű leesett a földre, egy háromszög szerű, üreges, egyik oldalán nyitva álló volt a gyűrű éke. Ezt én felvettem. Ekkor valami oknál fogva x is megjelent, és egy félnéger csaj. Asszem. Ekkor valami nagy gyereksereg jött, és x is ott volt. Ekkor megfordult a cselekmény, mert a suliban találtam magam, x-el, és a csajjal. A csaj valamilyen kiutat keresett, vagy mit, amihez a gyűrű volt a "kulcs": Én addig x-et faggattam, egy padon, hogy melyik film volt a kedvence, meg hogy melyikben szeretett a legjobban szerepelni. Ő megint elkezdett valamilyen nyelven beszélni, ami leginkább az angol és orosz, francia nyelvek összebeszélésével jött létre. Majd ekkor valamilyen koporsóterembe mentünk a suliban, ahol a gyűrűt felhúztuk a halott emberek mozgó kezeire, és rosszra adtam rá a gyűrűt, valami beszippantott minket.
Még annyi: amikor x felbukkant, híres darabokról, filmekről beszélt nekem, értettem amit mond, de a címeket nem, ezért rosszul, kínosan éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!