Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álmom?...

Mit jelenthet ez az álmom? (többi lent)

Figyelt kérdés

azt álmodtam, hogy a házunk elé jött értem egy vonat, fel kellett rá szállnom, és elmentem a vonattal. mit jelenthet ez?

21/L

2017. jún. 2. 15:22
 1/8 anonim válasza:
mint a polar expressben
2017. jún. 2. 21:00
 2/8 anonim válasza:
találkoznod kell a mikulással
2017. jún. 2. 21:01
 3/8 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat várok!!!!
2017. jún. 3. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:

"az utazáshoz kapcsolódó szimbólum, amely vonatkozhat konkrét útitervre vagy emlékre, ugyanakkor általánosabb értelemben életcéljainkat is tükrözheti

az előre haladás eszközeként megjelenítheti kísérletünket arra, hogy életünk egy fontos - gyakran karrier vagy párkapcsolati természetű - állomását elérjük (álombeli úticélunktól függően)

meghibásodása, nehézségei kétségeinket fejezhetik ki saját képességeinkben, hogy megvalósítsuk terveinket (a vonat állapota utalhat személyiségünk erősségeire, gyengeségeire)

összefüggésben állhat a konformitással: hiszen a vonattal előre lefektetett pályán arra haladunk, amerre mindenki más - ehhez vajon hogyan viszonyul az álom?

a kisiklás lehetősége vagy bekövetkezése figyelmeztethet, hogy úgy érezzük, nem a megfelelő úton, és talán veszélyesen gyorsan haladunk, emiatt lassan elveszítjük az irányítást a dolgok felett

a haladás megjelenítésével közelebb hozhat és el is távolíthat helyektől, személyektől - az álomban átélt érzéseink segíthetnek annak megítélésében, hogy aktuális életcéljaink összekötnek vagy elszakítanak számunkra fontos külső és belső értékektől

a vasútállomásról való elindulás, illetve a megérkezés utalhat arra, hogy életünk egy szakasza éppen elkezdődött vagy lezárult

testünkkel való analógiái alapján egyrészt szexuális szimbólumként jelenhet meg (különösen az alagútba behajtó vonat és a nemi aktus párhuzamával), másrészt kanyargásával az emésztőrendszer működését, állapotát illusztrálhatja; romantikus céljaink a testi vágyakozásra, munkahelyi terveink - a stresszen keresztül - az emésztésre vonatkozó értelmezést valószínűsítik "

2017. jún. 3. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:

részletesebb leírást adj kérlek ez még csak váz.

Napszak?

A ház állapota?

A vonat milyen volt?

Milyen volt utazni a vonattal?

Ha megint ez a szimbolika jelenik meg álmodban jegyezz meg mindent amit tudsz róla.

2017. jún. 3. 14:11
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)

a ház állapotát nem hangsúlyozta ki az álmom, itthonról indultam el. szóval egy picit részletesebben: valaki megkért, hogy szálljak fel a vonatra, de anyukám még nem ért haza, és szomorú voltam, hogy anyukám nem jött velem. a vonat, amelyen mendtem, tiszta vízen ment, és amint elhagytam vonattal a családi házunkat, felébredtem.

az én feltételezésem szerint lehet hogy azt jelenti hogy elhagyom ezt az otthonomat hamarosan? (ez csak az én feltételezésem)

mégegyszer köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :))))

2017. jún. 4. 12:19
 7/8 anonim válasza:
nincs olyan érzésed, hogy otthon nem látnak szívesen vagy ilyesmi? hogy pl lehet azt gondolod, hogy a szüleid szerint 21 évesen már el kéne költöznöd
2017. jún. 6. 16:22
 8/8 A kérdező kommentje:
ezt nem tartom valószinűnek, nem ilyenek a szüleim... :) meg jó a kapcsolatom velük :)
2017. jún. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!