Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a visszatérő...

Mit jelenthet ez a visszatérő álmom?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm akivel nagyon jóban voltam, pedig eléggé "menő" volt, én pedig nem vagyok az a nagymenő csaj. Aztán az elmúlt 1-2 évben úgy eltávolodtunk egymástól, hogy már nem is köszön, meg letörölt myvipen ismerősei közül és ez nekem baromi rosszul esik. :( Meg hallom vissza másoktól, hogy mekkora egy bunkó p*csa lett.

Szóval ma már biztosan nem barátkoznék vele, mert megváltozott...nem is kicsit és nem a jó irányba.

De az a régi aranyos csaj hiányzik és tudom, hogy nem fogom visszakapni már soha. (Csak kb. vmi csoda folytán.)

Na a lényeg az, hogy sokat álmodok vele, hogy azt mondom: Figyelj beszéljük már meg ezt az egészet!

De volt olyan álmom is, hogy meg akart verni.

Így meg mindig visszajönnek a régi emlékek és nem tudom túltenni magam ezen a félresikerült barátságon.

Hogyan tudnám "leszoktatni" magam az ilyen álmaimról? (Ha egyáltalán tudnék ilyet...)

2010. máj. 14. 19:23
 1/8 A kérdező kommentje:
A kérdés címét kicsit elírtam...át akartam javítani arra, amit a kérdésem utolsó sorába írtam.
2010. máj. 14. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Túl sokat foglalkoztat a dolog, nyiilvánvalóan ezért e

álmodod ezt, mert őrlöd magad. Próbáld meg elfogadni, hogy ez van.

2010. máj. 14. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg te rendbehoznád ezt a barátságot, ha változna, de mivel nem fog, csak téged foglalkoztat, neki már nem fontos, neki az új élete a fontos, amiben te nem szerepelsz, hogy miért, azt ti tudjátok (vagy ő, csak inkább bánt, meg akarja utáltatni magát, mint megbántson valamivel, ami zavarja benned, és amiért megszakította a barátságot, így neki is könnyebb). Nem volt ez soha igazi barátság. Próbáld úgy irányítani az álmodat, hogy védd meg magad vele szemben, akármi történjék is, hogy lezárd magadban végleg.
2010. máj. 14. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, nem volt ő a legjobb barátnőm sose...de gyakran látom, meg minden és akkor jól esne vele megint beszélgetni.
2010. máj. 14. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudsz valamit tenni, hogy ritkábban lásd, vagy nem tudod kikerülni? Vannak barátaid egyébként (rajta kívül)?
2010. máj. 14. 22:37
 6/8 anonim válasza:

ÉN már a visszatérő álmok szakértője vok (14 évesen xD)

nekem volt 1 olyan álmom h elakartak rabolni az ufok és mindig bújkáltam előlük és nem kaptak el egyszer pedig hagytam magam és paff volt visszatérő álom nincs visszatérő álom. a matek tamáromon is segítettem ő neki is volt 1 visszatérő álma az h az utcán mindig valakit egy meghatározott illetőt szóval mindig ugyan azt megölte és kergették a zsaruk de mindig meglógott előlük én mondtam neki h adja fel magát v hagyja h elfogják és neki is elmúlt utána szal. hagyd h menyen minden ahogy mennie kell ne ellenkezz pont annak az ellenkezőjét tedd amit valójában tennél

2010. máj. 15. 17:52
 7/8 A kérdező kommentje:

persze, hogy vannak barátaim rajta kívül :)

amúgy meg akk azt kell tennem, h kibékülök vele? xD

2010. máj. 15. 21:41
 8/8 A kérdező kommentje:
mármint álmomban kell azt tennem :D
2010. máj. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!