Mit jelenthet ez a visszatérő álmom?
Volt egy barátnőm akivel nagyon jóban voltam, pedig eléggé "menő" volt, én pedig nem vagyok az a nagymenő csaj. Aztán az elmúlt 1-2 évben úgy eltávolodtunk egymástól, hogy már nem is köszön, meg letörölt myvipen ismerősei közül és ez nekem baromi rosszul esik. :( Meg hallom vissza másoktól, hogy mekkora egy bunkó p*csa lett.
Szóval ma már biztosan nem barátkoznék vele, mert megváltozott...nem is kicsit és nem a jó irányba.
De az a régi aranyos csaj hiányzik és tudom, hogy nem fogom visszakapni már soha. (Csak kb. vmi csoda folytán.)
Na a lényeg az, hogy sokat álmodok vele, hogy azt mondom: Figyelj beszéljük már meg ezt az egészet!
De volt olyan álmom is, hogy meg akart verni.
Így meg mindig visszajönnek a régi emlékek és nem tudom túltenni magam ezen a félresikerült barátságon.
Hogyan tudnám "leszoktatni" magam az ilyen álmaimról? (Ha egyáltalán tudnék ilyet...)
Túl sokat foglalkoztat a dolog, nyiilvánvalóan ezért e
álmodod ezt, mert őrlöd magad. Próbáld meg elfogadni, hogy ez van.
ÉN már a visszatérő álmok szakértője vok (14 évesen xD)
nekem volt 1 olyan álmom h elakartak rabolni az ufok és mindig bújkáltam előlük és nem kaptak el egyszer pedig hagytam magam és paff volt visszatérő álom nincs visszatérő álom. a matek tamáromon is segítettem ő neki is volt 1 visszatérő álma az h az utcán mindig valakit egy meghatározott illetőt szóval mindig ugyan azt megölte és kergették a zsaruk de mindig meglógott előlük én mondtam neki h adja fel magát v hagyja h elfogják és neki is elmúlt utána szal. hagyd h menyen minden ahogy mennie kell ne ellenkezz pont annak az ellenkezőjét tedd amit valójában tennél
persze, hogy vannak barátaim rajta kívül :)
amúgy meg akk azt kell tennem, h kibékülök vele? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!