Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy: a fürdőszo...

Azt álmodtam, hogy: a fürdőszobában álok egy piros fazékban pucéran, és lepisil egy srác. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Én férfi vagyok.

2017. ápr. 12. 22:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Freedline-nak.

Valamennyie igazad van,nem igzán szeretek locsolni. Igazából a vers része zavar,nem szeretek verset mondani,inkább hagynám az egészet.

2017. ápr. 14. 06:31
 12/14 anonim válasza:
Titkos vágy!
2017. máj. 13. 00:50
 13/14 A kérdező kommentje:

Maximum részben.

Nem vágyom piros fazékra a fürdőszobámban,random fiura sem. A lepisilés jöhet de inkább csajtól.

2017. máj. 13. 00:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Voltak pöttyök a fazékon?

Ha voltak, akkor azt jelenti, hogy egy rosszakaród gyilkos galócával akar megmérgezni és ital formájában fogja neked kínálni.

Mégis milyen választ vagy megfejtést vártál??

Röhögj egy jót, és éld tovább az életed.

Én egyszer azt álmodtam, hogy olvasok egy Ranschburg J. könyvet, és amint lapoztam, a következő oldalon az állt, hogy SEGGLYUK. Mégis élek a mai napig.

2020. okt. 23. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!