Ez mit jelent? Szerintem hülye vagyok.
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a barátommal és mindig az jár az eszembe hogy nem szeret vagy megcsal vagy ilyesmi.És ma meg azt álmodtam hogy egy kikötőben vagyunk és a vízben van valami szőke hajú lány és a pasim megcsókol és elmegy vele) és a csaj otthagyja a harisnyáját o.O Én meg hazamegyek és kimegyek az erkélyre ott vannak ilyen csipeszek és mindegyik csipeszen van kulcstartó és azokra írogatom hogy szeretlek...Ennyire emlékszem ez mit jelenthet?2010. máj. 12. 13:36
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy aggódsz, hogy megcsal.
2/5 anonim válasza:
Na várj, nem tiszta a dolog... A pasid hogy megy el vele? Úgy értem, h elindulnak valamerre vagy csak megszúrja? És ha az előbbi akkor a víz felé vagy a szárazföld felé? Először azt hittem, h egy hableányról van szó, de ugyebár ott az a harisnya. És mivel írsz a kulcstartóra? Az sem mindegy. Írott vagy nyomtatott betűvel?
3/5 A kérdező kommentje:
Hát a csaj a vízben van és akkor odamegy hozzá és a lány kiszáll a vízből és elmentek valami móló felé vagy nem tudom minek mondják,a harisnya az nem tudom hogy mi csak emlékszem rá hogy az is a vízbe volt.azokra a kulcstartókra nagy nyomtatott betűkkel zöld alkoholos filccel írtam
2010. máj. 12. 20:05
4/5 anonim válasza:
Azért álmodtad ezt, mert túlságosan aggódsz miatta. Az agy koncentrál az ilyen dolgokra, amiből alvás közben álom születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!