Álmomban össze vesztem a párommal, mit jelenthet ez? 20/f
Figyelt kérdés
Közölte velem, hogy parfüm csomagot kapott ajándékba attol a webshoptol ahonnan rendelt valamit, és már előtte is mondta, hogy új parfümöt akar. Én pedig nagyon féltékeny lettem, és bele kötöttem, hogy minek az a parfüm. Majd addig fajult, hogy egy olyan youtube videót vágott össze és kuldott el nekem, amiben félmeztelenül van más kigyurt pasikkal. Direkt vágta úgy össze a videot, és azok a palik is csak képek voltak a netről leszedve, ezzel csak provokálni akart mert már sokszor elmondta, hogy ő nem csalna meg mással.
Mit jelenthet ez az álom?
2017. márc. 28. 07:17
1/2 anonim válasza:
Azt hogy még nagyon gyerekek vagytok.
2/2 anonim válasza:
Talán a valóságban van olyan dolog közöttetek,amit nem tisztáztatok egymás között,de te mégis szeretnéd tisztázni, ám ha belegondolsz a következményekbe,akkor szerinted veszekedés lenne a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!