Segítség vajon mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, kb. 1 éve történt meg velem, hogy az álom és az ébredés közötti zónába csúsztam. Nem tudtam felébredni, de tudtam mindent, érzékeltem a körülöttem lévő tárgyakat. De nem nagyon tudtam megmozdulni, csak nagyon nehezen. Éreztem, hogy valaki fogja a csuklóm, ez nem vicc! Komolyan ilyenkor többször is azt érzékeltem, hogy valaki hozzám ér. Nagyon ijesztő senkinek nem kívánom és ez már nem álom. Aztán hetekkel később ismétlődött a dolog. Amikor is, nagy nehezen levettem a kezét a csuklómról és megszorítottam, szorítottam a kezét, ahogyan csak bírtam. És mondtam neki, idegesen hogy ne merjen még egyszer hozzám érni. Egy jó fél évig nem is volt hasonló, egészen tegnap estig. Elaludtam álmodtam is valamit, majd megint ne.. gondoltam magamban megint a kettő közötti résbe kerültem. Nem tudtam ébredni, de tudatában voltam mindennek. Amikor csak feküdtem és a hátamhoz ért valaki, és nagyanyám volt, egy hálóingben ott állt felettem. Rettentően ijesztő volt. Mozdulni nem nagyon bírtam, de nagyon nehezen feltápászkodtam és a levegőben láttam egy kezet, ekkora véget ért felébredtem, vagyis addig is tudat alatt voltam, de rendesen felébredtem. Ez nagyon nagyon durva volt. Vajon mi lehet ez? Olvastam az alvási paralízisről is, ebben a zónában lehet, hogy ez a köztes sík, ahol tudnak velünk kommunikálni a szellemek? Én am nem hiszek ezekben annyira, de amiket tapasztaltam tegnap is a szívbaj kerülgetett.2017. márc. 26. 13:04
11/11 A kérdező kommentje:
Ma megint megtörtént. Ez most nem volt ijesztő, egyszerűen csak feküdtem, és na megint.. persze nem tudtam ébredni, de nagy nehezen lassítva tudtam mozogni.Az ágyam felett van a villanykapcsoló, elértem felkapcsoltam, de semmi. Majd feláltam kiléptem a testemből azt hiszem, kimentem a folyosóra, majd vissza és ennyi felébredtem.
2017. ápr. 5. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!