Mit jelent ha azt álmodtam hogy megcsókol egy fiú?
Éjjel azt álmodtam hogy a buszon anya előtt megcsókolt engem egy srác. Nem idegen a gyerek ugyanis egy suliba járunk.
Szóval ez álomban mit jelenthet?
Mi történt veled aznap?
Nem lehet hogy valami szokatlan történt és ezért álmodtál furcsát?
Velem szokott az történni hogy ha valami fura történik velem furát álmodok
De szokott olyan is lenni hogyha irtózok, vagy utálok valamit akkor azzal álmodok
sejtettem hogy fiú vagy,még mielőtt rámentem volna a kérdésre...mostanában egyre több az ilyen "meleg" téma,unalmasss! Jó,biztos nem direkt álmodtam,csak ez így kijött belőlem most :D
(amúgy lány vagyok,tehát nem azért írtam,mert homofób vagyok)
Tény, hogy nagyon káros a médiának az a sugallata, miszerint a homoszexualitás egy "trendi", jópofa dolog. Az emberek tudatában elültetve természetesen ez is kikel. Neked most ez így, az álmodon keresztül történt meg. (Természetesen homoszexualitás mindig is volt és mindig is lesz, de azért erős torzítás úgy beállítani, mint ahogy ma azt teszik...)
Egyéb esetben valami erős szál fűz az illetőhöz, akivel álmodtál, s ez így jutott (szimbolikus formában) a felszínre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!