Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom gyakran ilyet?

Miért álmodom gyakran ilyet?

Figyelt kérdés

Elmúlt időszakban sokszor álmodtam, hogy nenekülök valaki ellen, vagy bántanak. A mai pl az volt, hogy zaklatott valaki... követett és megakart ölni...

Valós életembe semmi hasonló dolog soha sem történt

2017. márc. 1. 13:53
 1/5 anonim válasza:
Lehet csak sokat eszel elalvás előtt, vagy nem néztél valami hasonló filmet? Vagy a kinti/benti zajok is közrejátszhatnak
2017. márc. 1. 18:41
 2/5 anonim válasza:

Lehet hogy a saját életedben nem mersz szembenézni önmagaddal, egy tetteddel, vagy a jövőddel. Az ilyen típusú 'menekülős' álmokat mélyen eltemetett szorongás (vagy depresszióra való hajlam) is okozhatja.

Nézz magadba, és találd ki, mi az a dolog (akár felelősség) amely alól ki akarsz bújni. Vagy olyan dolog, ami a jövőben be fog következni, csak félsz tőle.

2017. márc. 3. 00:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Most is éppen egy durva álmon vagyok túl :'( általába hajnalba, reggel vannak

Nyílván van több dolog amitől félek a jövővel kapcsolatban.. pl nem szeretném elveszteni a szeretteimet. De szerintem ezzel nem csak én vagyok így

Most hirtelen más nem jutott eszembe, hogy mi elől akarnék kibújni

2017. márc. 5. 09:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: nem eszek sokat elalvás elött és általában reggel vannak az álmok

Szoktam nézni néha horrorfilmet meg az ID extra csatornát de nem gondolnám hogy ettől lehet. De most egy darabig kerülöm mindkettő. Próba szerencse

Csak fura mert mindig velem kapcsolatos, hogy engem bántanak :(

2017. márc. 5. 09:09
 5/5 anonim válasza:

Én is álmodtam már ilyet. De az enyém durvább volt egy szerettem akar elrabolni.

A saját életedben való félelem. Félsz valamitől amit nem tudsz leküzdeni pl.hogy valaki elkap...

Próbáld meg leküzdeni a félelmed.

Ha nem küzdöd le éledet végéig kísérteni fog.És a félelem előbb utóbb észrevehető lesz és pszichiátriai kezelés lesz az út.Meg kell próbálni leküzdeni tudom mondani könnyű.

Próbáld meg azt hogy veszel egy naplót ha nem akarod hogy valaki tudja s este lefekvés előtt kiírod magadból a félelmeid, álmaid.

Remélem tudtam segíteni.Sok sikert!

2017. márc. 6. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!