Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez? Már nagyon...

Mit jelenthet ez? Már nagyon idegesít!

Figyelt kérdés
néhe olyanokat álmodok h valami elől futok (általában békák) de csak nagyon lassan tudok mozogni
2010. máj. 9. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem békák elöl azért futsz mert nem csíped őket . amúgy meg ne csodálkozz h NEM tudsz mozogni mert ez mindenki vel így vagyis szerintem a 99%-ával. Szóval ne aggodj:)
2010. máj. 9. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
valahoyg nallam is almomba lassan mozgok amikor futni akarok valakitol vagy valamitol
2010. máj. 9. 16:11
 3/8 A kérdező kommentje:
amikor megpróbáltam megmutatni a haveromnak (egy fél órája)a lassú mozgást majd összeestem a félelemtől
2010. máj. 9. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Normális, hogy nem tudsz gyorsan futni, mert álom közben le vagy "bénulva" a valóságban is. Az agyad összefonja a valóságot az álommal.
2010. máj. 9. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:

én meg sokszor azt álmodom hogy valami jármű után futok (pl. busz, vonat), próbálom elérni de csak olyan lassan tudom menni mintha vízben mennék.

szerintem ez egyszerűen fáradtságot jelent.

kivéve ha az ami elől futsz, jelent valamit.

félelmetes dolog elől szoktál futni vagy közömbös dolgok elől?

2010. máj. 9. 23:23
 6/8 A kérdező kommentje:

béka meg ilyenek

(utálom a békákat amióta azt álmottam bedobnak egy békákkal teli gödörbe és nem tudok kimászni

)

2010. máj. 10. 15:42
 7/8 anonim válasza:

Én régebben álmodtam ilyeneket, de sose békák elől futottam, hanem általában más elől. És én is alig tudtam futni, csak ilyen nagyon lassan haladtam előre, pedig ponthogy nagyon gyorsan akartam.

Viszont volt már olyan álmom is, amelyben meg emberfeletti gyorsasággal tudtam futni.

2010. máj. 11. 08:14
 8/8 anonim válasza:

Én erdőbe szoktam futni valami csúnya ember elől és elég lassan, pedig bevagyok tojva állatira. De a párom este felkelt és mindig akkor hirtelen utolér és vége. Havonta szokott ismétlődni, az utcán mindig hátra nézek, hogy nem jön-e utánam az ember.

De ez a problémám már megszűnt, mivel kezdett betegessé válni a viselkedésem, pszichológushoz fordultam és már nem álmodok vele és az utcán se nézek hátra.

Ha béka fóbiád van, akkor le kellene győznöd, hogy megszűnjön a félelmed. Az egyik ismerősöm is undorodik tőle, a pszichológus azt tanácsolta, hogy fogjon egyet és tegye bele valamibe, és rakja be a szobájába, magyarul éljen egy békával. Rá egy hétre elengedte. Már nem fél tőle és ha meglát egyet egyből mondja, hogy : szia volt lakótárs :D

2010. aug. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!