Miért álmodom ezt?
Figyelt kérdés
Már másodjára álmodok az egyik fiú haverommal, akivel egyébként nem nagyon találkozok csak Facebookon tartjuk a kapcsolatot.
Az első álmom az volt, hogy én és édesanyám mentünk Budapestre, aztán ezzel a haverommal töltöttem a napot, járkáltunk a városba és jól éreztem vele magam.
A második álmom pedig úgy kezdődött, hogy egy nagy házban körbevezettem, aztán felmentünk a padlásra és volt AZ a dolog. És az is nagyon jó volt.
Mindez nem is lenne baj, de másfél éve kapcsolatban vagyok, és ezért nem értem ezt.
Nagyon sokat segítene, ha valaki magyarázatot adna erre, mert hiába csak álmomban történt olyan mintha egy kicsit lelkiismeretfurdalásom lenne.
16/L
2017. febr. 22. 06:32
1/2 anonim válasza:
Az első álom azt jelentheti, hogy szeretnél valakivel boldog lenni. A második álom pedig tudod, hogy mit jelent....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!