Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mi jelenhet, hogy meghaltam...

Az mi jelenhet, hogy meghaltam álmomban?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy történt a halál, csak azt tudom, hogy bekövetkezett. Végig az az érzés járt körül, hogy csak 19 vagyok, milyen kár-kár. Tényleg nagyon rossz volt. A régi baráti társaságom is ott volt, ők is meghaltak velem. De nem tudom, hogy jöttek a képbe. Rossz hatással voltak rám, és eldöntöttem pár hónapja, hogy ott hagyom őket - kicsit néha hiányoznak. Valamint kitudódott, vagyis valahogy mindenki tudta, hogy a saját nememhez vonzódom - ott a túlvilágon. Olyan furcsa érzés vett körül végig, nagyon szomorú voltam, hiányoltam azt ami elmúlt. A tudat, hogy meghaltam teljesen belengte az egész álmot, és még most is érzem.

2017. febr. 15. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy egy regi magyar mondas tartja:

Aki almaban a sajat akasztasat latja, sokaig fog elni.

2017. febr. 15. 16:12
 2/3 anonim válasza:
100%

Megújulás, újrakezdés. Meglepő, de ha a saját halálodról álmodsz, az az esetek többségében arra utal, hogy van valami az életedben, amit épp elengedsz, amitől megválsz, más, új ember leszel általa. Azok alapján, amit még leírtál, ez egyáltalán nem hülyeség.

Persze, rossz érzés, nehéz és tényleg le tudja hangolni az embert - az álom is, és a valóság is egyaránt. Elengedtél egy baráti társaságot, amit régen közel éreztél magadhoz, mert felismerted, hogy nem tesz jót a számodra, szerintem ne engedd magad "visszatáncolni" hozzájuk. Légy türelmes, hónapok, évek múlva beérhet a döntés, amit meghoztál.

Arra esetleg gondoltál, hogy az álmon kívül esetleg beavasd a családod/barátaid abba, hogy a saját nemedhez vonzódsz? Nem mint tanács mondom ezt, csupán azért, mert ha foglalkoztat a kérdés, azt is szimbolizálhatja a halál, hiszen a régi, nyilvános éned "ítélnéd halálra" ezzel...

2017. febr. 15. 16:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lehet benne valami. Bizonyos elhatározások miatt a feje tetejére fordul/t az életem. S igen, elhatároztam, ha lesz alkalmam és okom, pl. ha lesz valakim, és már nem otthon lakok, akkor elmondom az embereknek. Sőt, ha kitudódna előtte - nem szeretném - akkor se fordulnék már magamba. Már nem ez a legnagyobb félelmem.
2017. febr. 15. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!