Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent híddal álmodni?

Mit jelent híddal álmodni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
perverz vagy
2010. máj. 8. 15:16
 2/8 anonim ***** válasza:
első vagyok, a viccet félre téve, ezer jelentése lehet,a híd sokmindent képvisel
2010. máj. 8. 15:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Pl? Könyvben nem sokat találtam róla.
2010. máj. 8. 15:35
 4/8 anonim válasza:

HÍD - Jó kapcsolatteremtési készség, könnyen nyered meg az embereket. Híd, ami inog, hullámzik alattad: hízelgéssel, simulékonysággal magad felé fordítod az érdeklődést. Híd, amely nem folyó vagy völgy fölött vezet; szükségtelen helyen levő híd: ne fortélyoskodj, egyenes úton is célt érsz. Leszakadó híd: méltatlanra pazarlod az érzelmeidet, kedvességed hiábavaló. Hídról vízbe esni: sikertelen hódítási kísérlet, földre esni: egy barátod előnyben részesít valakit veled szemben.

online álmoskönyv: [link]

2010. máj. 8. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Valami féle kapcsolatot,összeköttetést ,persze jelképesen.

Például a múltad és jövőd közötti kapcsolat,általában erre utal a híd és fontos az is,a híd melyik végénél mi van,hogy néz ki az a híd,stb.

2010. máj. 8. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges-e, hogy magad mögött kellene hagynod valamit, át kellene menned a túlsó partra, persze nem átvitt értelemben értem, csak hogy valamely új tudást kellene szerezned? Változtatnod gondolkodásmódodon, netán viselkedéseden a sikeres jövő érdekében?
2010. máj. 8. 21:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (: Tulajdonképpen nem álmodtam híddal, csak a jelentésére voltam kíváncsi.
2010. máj. 9. 00:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyen igaz, kac, kac! Egyetlen szót sem ejtettél arról, hogy álmodtál híddal. De azért VALAKI álmodott vele, ebben biztos vagyok. Méghozzá olyasvalaki, aki fontos Neked! igaz?
2010. máj. 9. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!