Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tornádóról álmodni mit jelent?...

Tornádóról álmodni mit jelent? Évek óta ez a visszatérő álmom, félek és menekülök.

Figyelt kérdés
2008. okt. 10. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont most álmodtam tornádóról,a tengeren voltam,voltak ismerőseim is ott,meg a kutyám is.A kutyát elkaptam,és beugrottam valami mélyedésbe a partnál,így megmenekültünk,de jött mindenhonnan több is.Tegnap pont történt velem valami ami az álom kiváltó oka lehet.Megcsaltam a páromat,amitől bűntudatom van,és a lelkemben háborog valami,szerintem ennek a kivetülése.
2015. ápr. 26. 01:05
 12/13 anonim válasza:
60%
Sajnos, pár év elteltével, nálunk is ki szokott alakulni tornádó, persze nem olyan durva még mint az USA-ban.
2015. máj. 29. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt írja a barátom, G., hogy a tornádó, ha még a való életben szerencsére sosem tapasztaltad meg, akkor is azt jelképezi, hogy rettegsz attól, hogy vannak olyan események az életedben, amelyek tőled függetlenül történnek. Kérdezd meg magadtól, tudnál-e tenni valamit abban a helyzetben, ami miatt aggódsz.
máj. 22. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!