Miért van az, hogy sokszor ilyenek az álmaim?
Figyelt kérdés
Tehát nagyon sokszor álmodok arról, hogy valami bajt csinálok és ezért a szüleim dühösek lesznek rám, vagy megutálnak, olyan is szokott lenni, hogy sírnak miattam. Pedig a valóságban soha nem volt ilyen, soha nem voltam rossz gyerek, akkor mégis miért álmodom ezt rengetegszer? Nem egy konkrét álom, hanem mindig más és más de a vége mindig ugyanaz, hogy nagyon rossz kedvvel ébredek fel és úgy érzem, hogy utálnak a szüleim, és kell egy 10 perc, hogy elmúljon ez a szorongás szerű érzés. El tudnám érni, hogy szebb álmaim legyenek?2017. febr. 11. 07:45
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez csak stressz! Nem tudom el-e tudnád èrni hogy job álmaid legyenek de valami altató tea nem akarok hülyesèget irni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!