Jelenthet valamit ez a visszatérő álom?
Figyelt kérdés
Mostanában az álmaimban állandóan egy francia bevásárlóközpontban vagy plázában vagyok. Mindig vagy osztálytársakkal, vagy barátaimmal vagy a rokonaimmal megyek. Mikor belépek mindig meglátok egy srácot aki tetszik és ismerem is. Ezután kiderül, hogy valakivel együtt van akivel mentem. Egy idő után mindig véletlenül elkeveredek, és pár perc bolyongás után mindig összefutok azzal a fiúval, akit az elején láttam és tetszett. Ezután elkezdek vele dumálni és egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Majd mikor már ott van, hogy meg akar csókolni mindig felébredek. Ennek lehet valami jelentése?2017. febr. 10. 17:24
1/3 anonim válasza:
Amikor ilyen álmaim vannak, általában álomfejtőhöz fordulok, viszont az akit ismerek, sajnos nem dolgozik ingyen. Ha érdekelnek a részletek, írj privát üzenetet.
2/3 anonim válasza:
ezen nincs mit megfejteni
hormonok.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm ^^
2017. febr. 26. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!