Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Milyenek az álmaitok?

Milyenek az álmaitok?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy kintről látjátok magatokat, mintha filmet néznétek? Szoktatok idegen nyelven beszélni, vagy gondolkozni? Színesben látjátok? Ilyenekre gondolok.
2010. máj. 7. 08:29
 1/9 anonim ***** válasza:

En nem kivulrol latom magam, hanem olyan, mint amikor nem almodom... ha futok, nem latom hogy futok, hanem erzem. Legalabbis azt hiszem...

Igen szines.. idegen nyelven is szoktam beszelni, altalaban angolul es valamikor tenyleg beszelek..

Jo h feltetted ezt a kerdest mert engem is erdekel h masok is igy almodnak e.

25/L

2010. máj. 7. 08:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Én mindid kintről látom magam, mintha filmet néznék, de van egy visszatérő álmom, és csak abban nézek magamból kifelé, mint most. Általában szavak nélkül beszélek, nem mozog a szám, mindig magyarul, és mindig színesben látom.
2010. máj. 7. 10:05
 3/9 anonim válasza:
én szinesben álmodom:D volt olyan h kívülről "néztem" volt h nem és volt olyan h futnom kellett de egyszerűen nem tudtam és éresztem h nem birok futni.idegen nyelven még nem nagyon beszéltem álmomban:D
2010. máj. 7. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
színesben szoktam álmodni,angolul is beszéltem már álmomban.és volt olyan,hogy az álmomban én voltam a rendező és írtam a forgatókönyvet,de saját magam nem szerepeltem benne csak forgattam a filmet.
2010. máj. 7. 12:02
 5/9 anonim válasza:
Sajnos én mindig átélem:S ha jó ha rossz és álltalában rossz:( Igen színes és van h egész nap rosszul érzem magam olyan roszat álmodok,m és legtöbbször szelemekel.. épp ezért 1 éve nem nézek horort mert akkor 2 hétig nem aludtam , amit épp látam 3 x félelmeteseben állmodttam meg...
2010. máj. 7. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:

"belülről" többnyire. Néha óír nyelven beszélek.

Színesben.

2010. máj. 7. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:

12.28.. oir nyelven? ez komoly vagy csak humorizalsz?

utananeztel mar, h miert lehet ez? mert azert az oir kissse szokatlan.

Elso voltam

2010. máj. 7. 13:26
 8/9 anonim válasza:
Én teljesen ugy álmodok mint amilyen a való élet,csak az álmomban még pluszban előfordulnak természet feletti dolgok.
2010. máj. 7. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
kb 8 lehettem kommandósat álmodtam és nagyon kellet pisálnom ráültem a vécére(álmomban) felkelek és hát bizony a vécének még a közelébe se mentem ha az ágy annak nevezhető akk igen
2010. máj. 7. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!