Mért álmodok ilyeneket? Bővebben lent.
Az egyik éjjel a halott nagymammámmal álmodtam a következőt:
a lakásuk nappaliában feküdt egy asztalon halottan,mi meg körbeálltuk az egész család.És a boncmester(feltehetően az volt mert olyan volt a ruhája meg nem is ismertem..)megkérte apámat h vágja fel a mellkasát és egyik szervét rakja rá egy ezüst tálcára és vigye körbe...na és itt keltem fel sírva..:(
A másikat ma álmodtam:
van 3 kutyám és a legkisebbet(tacskó) a pincében apu meg akarta ölni..mindennel próbálkozott..adott neki valami löttyöt meg ki akarta törni a nyakát meg akarta fujtani..mindennel probálkozott én meg csak néztem és nem tudtam mit tenni csak sirtam meg sirtam...aztán lejött anyám és kiabált vele h hagyja már békén azt a kutyát és akkor abba hagyta ugyhogy meguszta a kis kutyám...na és itt keltem fel ismét sirva..
olyan rossz mert ilyen álmok után nem merek elaludni:(
szerintetek mért álmodok ilyeneket?:O
Félsz attól, hogy valamilyen barátoddal, vagy rokonoddal történik bármi rossz, és ezt az álmod így vetíti ki. Próbáld magad megnyugtatni azzal, hogy megbizonyosodsz, a szeretteiddel minden rendben van, és szerintem a halálfélelmeid megszűnnek. Remélem, tényleg így lesz :)
16/F
csak nekem tűnt fel hogy mindkét esetben az apa a 'rossz'?
az elsőben neki kéne felvágni a nagymamát, és a szerveit kiszedni belőle.
a másodikban pedig ő akarta megölni a kutyát.
kérdező, nem veszekedtél mostanában apukáddal? jó a kapcsolatotok? lehet hogy köthető valami ilyesmihez az álmod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!