Mit jelent ablakon kinézni az álomban?
Most már másodjára álmodom ezt, és mind a két alkalommal egy megrázó álomban volt részem, ami a halállal kapcsolható össze.
Az első álmomban az ablakon néztem ki, és elaludtam. Mikor felkeltem, világvége volt, és kaptam egy videót az osztálytársamtól, amiben a többi osztálytársam haldoklik, illetve a videó küldője is.
A másodikban szintén az ablakon néztem ki, és fekete füst szállt a levegőben. Beterítette szinte az egész eget. Néztem az ablakon, és tudtam, hogy aki belélegzi a füstöt, meghal.
Ami engem leginkább megrémiszt, hogy mind a két álmomban ugyanabban a pozícióban néztem ki ugyanazon az ablakon, és ugyanazt néztem: az előttünk lévő hegyet.
Ha valaki ért az álomfejtéshez, megfejtené az álmaimat? Illetve hogy mit jelent ez a bizonyos ablakból kinézés?
Nem értek az álomfejtéshez, csak elgondolkoztam azon, mi is egy ablak.
Az ablak elzár a másik oldaltól, te döntöd el, hogy nyitsz-e felé. De te csak néztél kifelé rajta. Biztonságot érzel mögötte, miközben megfigyeled az ablak másik oldalán történő dolgokat. Passzív megfigyelést jelent. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!