Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet álmomban az...

Mit jelenthet álmomban az alkaromon lévő luk? Stigma?

Figyelt kérdés
Álmomban megjelent a karomon egy nagy juk, sebhely, sérülés. Mintha átszurtak volna valamivel. Mostanában elég rossz lelkiállapotban vagyok és pont tegnap egésznap imádkoztam keresztény dalokat hallgattam. Sokszor sirva hangosan kérem az Istent hogy segitsen. Annyira kiborultam mar hogy nem.is gondtam este semmire tehat nem hinném.hogy azért álmodtam volna mert pl sokat gondolkodom istenen. Tehat ez most csak egy buta álom vagy stigmat jelez és ezzel valami jelentéssel bír? Szerintetek?

#seb #stigma #Álim
2017. jan. 12. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Na figyu. Te most annyira bizonytalan vagy, hogy fáj. A helyzet az ès ez a szomorú igazság, hogy begyakoroltatták veled a hited. Nem rosszból, de ez törtènt. Sokmindent nem tudnak azok akik ezt az utat járják. Kèpesek megvetèsre, haragra, vitára, kiközösítèsre a hitük miatt. Ezek olyan nevelt emberi tulajdonságok amik átlèphetők. "Ha teszel valamit, következmènye van" ha negatív èrzèsek hajtanak, akkor negatív következmènyek várnak. Azzal, hogy valakire haragszol, nem ártasz neki, nem tèríted meg, nem gyakorolsz rá hatást. De magadra igen.
2017. jan. 12. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A lyuk a karodon, a hiány jelkèpe. Mivel a testeden jelejt meg, így arra utal, hogy önmagadat tagadod meg mások miatt. Ez a legnagyobb bűn amit ember elkövethet.
2017. jan. 12. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Injekciós tűnyomokat vagy neagy istem műtéti heget nem találtál magadon ?

Mert ha igen bajban vagy n

2017. jan. 12. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
*?
2017. jan. 12. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!