Gazell kérdése:
Mit jelenthet ez? (Valószínűleg rossz kategóriába soroltam)
Figyelt kérdés
Az álmomban egyszer kiszálltam a testemből. Gondolom, hát ez csak egy álom, kit érdekel. Aztán egyik nap ülök és tanulok, egy pillanatra lehunyom a szemem és felülről láttam magam. Kicsit megijedtem, de ráfogtam az álmodásra. Aztán tegnap a boltba mentem a sorok közt, és egyszer csak felülről láttam magam, nem tudtam beszélni, megmozdítani a végtagjaimat. Nagyon megijedtem, azóta félek, hogy lesz egy ilyen és örökre kintmaradok a testemből. Olyan volt, mintha meghalnék, de csak egy pillanatra. Mi lehet ez?2017. jan. 3. 16:12
1/10 anonim válasza:
Asztrális utazás de am érdekes amit leírtál mert előtte azért nem árt gyakorolni a testelhagyást .
2/10 A kérdező kommentje:
Olvastam egy cikket arról, hogy az emberek a testelhagyást gyakorolják és nagyon meglepett. Amit ők sokáig fyakorolnak, nekem magától ment, nem kellett nyelnem közbe, meg ilyesmi. Nagyon félek, hogy amikor egyszer újra megtörténik, akkor úgymaradok. Ez lehetséges?
2017. jan. 3. 16:49
3/10 anonim válasza:
Nem lehetséges de azért megtanulhatnád irányítani
4/10 A kérdező kommentje:
Jó lenne, nagyon is, de még mindig Félek. Szerintem, ha akarnám, tudnám irányítani, de megpróbáltam és az idegességtől nem sikerült semmim
2017. jan. 3. 17:10
6/10 anonim válasza:
Nem lehet kint maradni.Tehát félni nem kell.Valami nincs harmóniában nálad.Talán valamelyik csakrával lehet baj.
7/10 A kérdező kommentje:
Attól is tartok kicsit, hogy mondjuk törióra közepén, tegyük azt témazáró közben kilépek a testemből. Mindenkinek csak az tűnik fel, hogy meredek magam elé. A boltos esetnél a lábam kezdett összecsuklani, de szerencsémre visszatértem a testembe.
2017. jan. 3. 17:36
8/10 anonim válasza:
Bekem csak elalvás előtt volt ilyen.De nemszeretném átélni többet!Úgy érzem meghalok.
9/10 anonim válasza:
Ha ez legközelebb előfordul, próbálj higgadt maradni, és figyelj arra, hogyan látsz, érzékelsz.
10/10 anonim válasza:
Valamilyen fiziologiás zavarod volt,ami miatt az agy oxigénellátása csökkent.A jelenség létrehozható mesterségesen is, kórházi körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!