Ez mindenkinél így van? Mitől van? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Ha álmomban becsukom a szemem, akkor is tökéletesen látok. Ez mindenkinél így van, vagy csak nálam? És mitől van?2010. máj. 3. 14:24
11/18 anonim válasza:
Juj, de jó lehet tudatosan álmodni! :D
Amúgy én álmomban nem látok tökéletesen mindig ilyen alakokat látok csak és az arcukat az embereknek álmomban soha sem látok..csak tudom, hogy kiről van szó.. :D
meg mindig ilyen félhomály van..vagy este..sincs nappal az álmomban..:D
Lehet azért mert félek a sötétségben..xD
12/18 A kérdező kommentje:
Hát, tényleg jó :D (Amúgy én is félek kicsit a sötétben xP) Viszont régen én is csak úgy láttam álmomban, nagyon rossz volt :S
2010. máj. 6. 21:08
13/18 anonim válasza:
énis így vagyok néha h tudom h álom és birom irányítani és ha rossz akkor csak annyi h magamtól felbirok ébredni:D
14/18 A kérdező kommentje:
Hm, hát én is :D Bár néha kicsit nehéz, mert olyan, mintha annyira fáradt lennék, hogy nem bírok felkelni :) De mindig sikerül :) Van még így esetleg ezzel valaki? :)
2010. máj. 6. 21:47
15/18 anonim válasza:
Néha az a legrosszabb az álmodban, hogy aggódsz valamiért és az abban a pillanatban, be is következik, mert arra gondolsz. Az olyan elég kellemetlen.
16/18 A kérdező kommentje:
Juj, ez teljesen igaz rám :S Ezért is próbálok mindig nem gondolni rá, csak a jóra :S Van, hogy sikerül, van hogy nem :) Általában próbálom magam meggyőzni, hogy ez hülyeség, meg nem így lesz :)
2010. máj. 6. 21:58
17/18 A kérdező kommentje:
Megkérdeznék még valamit: Álmomban, ha mondjuk beleesek valami vízbe (gyakran van:S) akkor is tudok lélegezni, a víz alatt. Hát ez mitől van/Másnál is van így? :) (ha nem lesz válasz, kiteszem külön kérdésbe, csak hogy tudjátok hogy én voltam:D)
2010. máj. 7. 07:09
18/18 A kérdező kommentje:
Nah már kiírtam :) Szóval ha válaszolnál rá, akkor ne itt, pls :) Köszi :)
2010. máj. 7. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!