Mit jelent ha azzal a fiúval álmodtam akibe szerelmes vagyok? /13L
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy az ágyamba feküdtem és betoppant a haverjával. A haverja a lábamhoz ült, ő meg mellettem állt. Először nem vettem figyelembe mert haragudtam rá (élőben összevesztünk)utána le ült mellém. Végül beszélgettünk és járás lett a vége :) .Majd amikor ki kísértem, az ajtóba megcsókolt , konkrétan a számon éreztem. Remélem kapok rá egy jó választ :D2016. dec. 24. 19:24
1/14 anonim válasza:
1.tetszik neked+ van kapcsolat köztetek... vágysz rá
2. össze is vesztetek.. a szexuális, szerelmes álmok sokszor békítő szándékúak
mind2 alapja egy jó kis vágyálomnak
2/14 anonim válasza:
Ez azért van, mert az agy szoros kapcsolatot tárol egy jelenbeli eseménnyel, és ezt az agyad álom-formában "újra" játssza neked. (Az álmokat ilyenkor ne keverjűk össze a jövővel, ilyenkor inkább a múlttal van kapcsolatban.)Te ezt nem fogod értelmezni, de a többi érett olvasó igen.
3/14 A kérdező kommentje:
nem dugtunk semmi ilyesmi..és nem is voltam pucéron.. de ha ti mondjátok.. szeretnék még választ kapni.
2016. dec. 24. 20:57
4/14 A kérdező kommentje:
És vagy 2 hónapig éjjel nappal beszéltünk,majd küldtem egy képet egy fiúról hogy tetszik (ezzel csak azt akartam hogy féltékeny legyen.. ) utána össze vesztünk emiatt és 2 hete nem beszéltünk.. és láttam hogy más lánynak is szívezte a profilját...
2016. dec. 24. 21:02
5/14 anonim válasza:
Kérdező, 6#nál leírt dolgod............
Szép, szép.
7/14 A kérdező kommentje:
Istenem...valaki képes egy normális választ adni?!
2016. dec. 24. 23:46
8/14 anonim válasza:
Miért küldtél neki képet másik csávóról?Szegény srác...Egyébként csak annyit jelent,hogy neked tetszik,ha folyton valakire gondolsz előbb-utóbb álmodban is megjelenthet,bár tudom,hogy valami ezoterikus választ vártál,hogy megálmodtad,ezért megtörténik,mert a szellemek így akarják vagy ilyesmi.Ha összejösztök,nem azért lesz mert megálmodtad,hanem mert bejössz neki,hiszen megsértődött,de lehet,hogy már mindent tonkretettel ezzel a képes dologgal es tovább lépett.
9/14 anonim válasza:
már megkaptad a választ.. nem értem mire vársz még?..
10/14 A kérdező kommentje:
És mit tehetnék hogy rendbe hozzam ezt a helyzetet?
2016. dec. 25. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!