Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom? 16l

Mit jelenthet ez az álom? 16l

Figyelt kérdés

ott nyaraltam keresztanyuéknál és átmentem a szomszédba ahol volt az udvaron ilyen kis kerti tó amibe halak is voltak na és én meg kifogtam egy nagy halat ( amit nem is értek mert utálok horgászni,nem is tudok)

És azt a halat elvittem keresztéknek hogy csinálják meg sült halnak

Aztán kimentem az udvarra napozni és a kutyusok lefeküdtek mellém

Majd keresztapu mikor haza jött meglátta hogy szomorú vagyok megkérdezte hogy mi a baj és elmondtam neki hogy az hogy nem lehet kiskutyám

Keresztapu meg fogta a kocsit elment anyuért és elmentünk 3-man a kutyakereskedéshez és kaptam egy nagyon édes kutyát

Amit utána elvittünk sétáltatni (a párommal)

.. ennyi volt

2016. dec. 14. 09:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán csak annyit, hogy álmod eleje még úgy indult, hogy úgy érezted olyanra vágysz, amit csak kívánságokat teljesítő aranyhal teljesíthet. Közben meg jött a racionálisabb éned (sima hal ez, megsütjük, megesszük), majd kerti napozás közben rájöttél hogy neked olyan kis dolog is elég ahhoz, hogy még boldogabb legyél, hogy legyen egy kutyád.

Nálam is gyakori, hogy szürreálisan induló álmok menet közben reálisabb irányba fordulnak. Annyira, hogy azokat a valóságban is simán hasznosítom, megvalósíthatóm mind szakmai, mind magánéleti téren. Jó ha az álmok szürreálisan indulnak, mert olyan tágabb látószögből kezdenek elemezni egy helyzetet, ami már éberen fel sem merülne bennem.

2016. dec. 14. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!