Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy görkorcsolyázom egy nagyon nagy szonetli körül, és ott volt az egyik lány osztálytársam, és ő is görkorizott. Ki volt tetoválva mindkét combja. A tetoválásoj csillagok, és madarak voltak. A lányon ilyen egyberuha volt, ami szabadon hagyta a lány combját. Az arcán is volt tetoválás, ami egy csöves kukorica volt, ami a száján túl lógott. A lánynak ott volt egy barátnője akit nem ismerek. Megkérdeztem a barátnőjét, hogy miért van rajta ilyen soj tetoválás, és azt mondta, hogy azért, hogy észre vegyem. Aztán megkérdeztem, a barátnőjét, aki nem görgorizott, hanem ült egy padon, és én is mellé ültem, hogy akar-e még az osztálytársam tetkót, és azt mondta, hogy akar, egy Szécsényi arcot a csöves kukorica fölé, ami az arca jobb oldalán volt. Aztán odamentem hozzá görkorizás közben, és megkérdeztem tőle,(osztálytársamtól)és ugyan azt mondta, mint a barátnője. Én erre azt mondtam, hogy nem kell rád tetoválás. Erre megkérdezte, hogy miért, és én erre azt mondtam.hogy azért mert szeretem. És megcsókoltam.
2016. dec. 11. 13:36
 1/2 A kérdező kommentje:
14/F lemaradt
2016. dec. 11. 13:43
 2/2 anonim ***** válasza:
semmit nem jelent. én is álmodtam hülyeséget. pl azt álmodtam hogy ülök egy üres asztalnál, fáj a vállam, odanézek, és egy exel tábla van a vállam helyén. kiderült, hogy alvás közben elfeküdtem a karom.
2016. dec. 11. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!