Álmomban nekimentem a fiúnak akivel tetszünk egymásnak. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Az egész álom úgy kezdődött, hogy voltunk valamilyen helyen(előadáson). Osztálytársam mondja hogy menjek kicsit hátrébb,mert nem fér el. Hátrább mentem és nekimentem a fiúnak. Ő elpirult és pár mp múlva mondja hogy szia és megfogja a derekam. Visszaválaszolom neki, hogy szia és rátettem a kezem az övére ami a derekamon volt. Mi ez az álom? :D2016. dec. 7. 21:58
1/10 anonim válasza:
Az álmok többnyire vágyakat, emlékeket, félelmeket jelenítenek meg.Vágysz a srácra, ezért álmodtál vele.
2/10 anonim válasza:
Az álmaink a tudatalattinkal kapcsolható össze. Vágyak, félelmek stb.:)
3/10 anonim válasza:
Semmit. Én is olyanokat álmodtam a kiszemeltjeimmel h csak na. És a fele se valósult meg.
4/10 anonim válasza:
Kedves Enyk!
Nem azért álmodja, mert biztos, hogy meg fog történni, hanem szimplán mert vágyik és esetleg sokat gondol rá. :)
#1 voltam.
5/10 anonim válasza:
Jaaj tudom én azt 1-es. Csupán akartam közölni h ne gondoljon többet egy álomba mint ami. Persze vágyik rá , a fiúra, megh megtörténjen az álom. De nem biztos h meg is fog.
6/10 anonim válasza:
Értelek.
Persze, jel, de nem a jövőről, hanem a saját állapotáról.:)
7/10 anonim válasza:
Vágysz rá. Egy óvatlan pillanatban kerülj mögé, karold át, harapj bele a nyakába és közben markolj rá a farkára! Meg fogsz döbbenni a hatáson.
8/10 anonim válasza:
Ne vedd komolyan a 7. Hsz-t.
Ismerkedési stílusa nem civilizált viselkedés.
9/10 anonim válasza:
Éhes makk disznóval álmodik.
.
Tudatalatti vágyaid megvalósulása ámodban.
10/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy megmondtam neki, hogy csak barátok legyünk és nem érzek iránta semmit. (vagyis nem hiszem)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. :)
2016. dec. 8. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!