Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha valaki...

Mit jelent az, ha valaki gombákkal álmodik?

Figyelt kérdés
Néha szokott lenni egy visszatérő álmom. Erdőben, vagy valamilyen ligetben vagyok és rengeteg féle és fajta gomba vesz körül, időnként én megyek gombászni (szintén erdőben). A gombák, amikkel találkozom, általában ehetőek (a leggyakrabban csiperke, valami tinóru gomba, galambgomba, őzlábgomba, vagy másfajta kalapos gomba, de a legtöbbjük tisztán felismerhető). Mérgező gombákkal soha nem találkozom. Néha szokott olyan is lenni, hogy másik ember is van ott, aki le akarná szedni előttem a legszebb gombákat, én meg vele versenyezek ezért, általában igyekszem vele kompromisszumot kötni.
2016. nov. 12. 13:54
 1/3 anonim válasza:
0%
Érdekelnek a gombák. Ennyi.
2016. nov. 12. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem igaz, mert nem szeretem a gombákat. Allergiás vagyok rá.
2016. nov. 12. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Leírásod alapján kell hogy legyen az életedben valaki vagy valakik akikkel folyamatos versengésben vagy, esetleg csak irigykedsz rá de valami olyan dologért ami számodra nem is fontos (mert ugye nem szereted a gombát, álmodban mégis ezért versenyzel) Lehet hogy valakivel azért versenyzel mert arra vágysz hogy vele egyenlőnek ismerjenek el mások, nem pedig azokért a javakért amikért ő teszi. Ha ismered az álmok működésének elvét megfejtheted, álommunka, álomcenzúra, lappangó tudattartalom stb. (Sigmund Freud) De nem érdemes álmokat fejtegetni, meditációval többre mész.
2016. nov. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!