Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Műtétel álmodni mit jelent?

Műtétel álmodni mit jelent?

Figyelt kérdés
Nem lesz műtétem,de műtéttel álmodtam,valami húgyúti dolog miatt műtöttek,amikor adták a premedikációt,az osztálytársnőm (akivel mostanában nagyon össze barátkoztunk és egyre jobban megismerjük egymást,és amióta tudom milyen kedves ember,nekem azóta egyre jobban tetszik) is ott volt,és mivel látta hogy félek az izomba adandó injekciótól,megfogta a kezem,és probált nyugtatni,simogatta az arcom,beszélt hozzám,majd mondta hogy amikor kihoznak ő a betegszobába fog várni,és tényleg ott várt,mosolyogva,majd megölelt.Miért álmodtam ilyet ? Azért kérdem mert nem szoktam ilyeneket álmodni.
2016. nov. 5. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez tényleg futa álom! Nem vagyok túl jó álomfejtésből és még fiatal is vagyok hozzá (13), de ez szerintem egy félelemből adódik! Nem láttál vagy olvastál valahol ilyenekről pl konyvek film...

A barátnőd a reményed szimbolizálja az álmodban! A műtét es a tű a félelmet!

Ez az álom nem kifejezetten arra koncentrál hogy félsz a műtéttől csak az agyad egy ilyen szituálciót hozott létre! Nincs elfolytott félelmed véletlenül?

Ha van és az álomra gondolsz a félelem mellet akkor van valami érzésed hogy ez összeköthető? A másik kérdés az hogy fiú vagy e? Van e barátnőd? Ha nincs és fiú vagy nagy valószinűséggel az a lány az, akiért megtennél bármit és ez alatt a rövid idő alatt szerelmes lettél!

De én nem vagyok egy álomfejtő szóval ez csak az én gondolatmenetem..

Ha van még kérdésed bármiről és érdekelne a "véleményem" nyugottan írj :)

2016. nov. 5. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Barátnőm nincs igen fiú vagyok,ez a lány pedig tetszik.
2016. nov. 5. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Eddig igaz elégé félreismertem a lányt,de most valamiért hogy megismertem jobban mert egymás mellé kerültünk,így nagyon megtetszett föleg a kedvessége :)
2016. nov. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!