Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Testvéremmel évek óta nem állunk szóba egymással,mindketten elmultunk 50.ő egy udvarba lakik anyámmal nős két gyereke van.én 10 éve elköltöztem onnan.Azt álmodtam hogy behívták katonának,én is akkor épp ott voltam,de senki sem kisérte ki a családból, még a kiskapuig sem .vajon mit jelenthet ez az álom?

2016. okt. 31. 21:36
 1/3 anonim válasza:
Az álom minden egyes részlete nem bír értelemmel. Ennek az álomnak az az érteleme, hogy foglalkoztat téged a dolog. Nem tudom mi a gond köztettek de ha a mostani helyzet jó lenne akkor nem álmodnal róla. Talán erre jel az hogy elmegy katonának és akkor nem lesz alkalmad kibékülni vele. Az hogy nem megy vele senki nem hiszem hogy sok mindent jelent de ha bele akarsz látni akkor zavar picit féltékeny vagy a nagy családra. De a lényeg talán ez a jel hogy tenni kéne valamit. Sosincs késő.
2016. okt. 31. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

Várja a hívásod.

Katona: Légy férfi, tedd félre büszkeséged, félsz, de mégis férfiasan állsz a kihívások elé, mellyel kivívod dandártábornok (testvéred) tiszteletét.

Tedd meg felé az első lépést, nem lesz bűntudatod.

Add meg az esély, hogy lezárjátok a múlt sérelmeit s tiszta lappal induljon egy szép napos, madárcsicsergős reggel.

Így van ez.

2016. okt. 31. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Álmodban a katona,a hűséges szolgálat,helytállás példája,aki parancsot teljesít.Nem kísérték szolgálatba testvéredet,ami jelzi,hogy nem állnak mellette,pedig szomszéd rokonaival.

Azt hiszem,nem nézik jószemmel konfliktusotokat.

Mint a jó katonák,egy célért,együtt kell küzdenetek!

Az kezdeményezheti a békülést,aki jobb EMBER,s van lelkiereje ezt megtenni.

2016. nov. 1. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!