Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomban bíróságon voltam, mit...

Álomban bíróságon voltam, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szóval az volt, hogy egy tárgyalóteremben voltam sok ismerős arc körülöttem és bekiabáltak nekem fűt-fát. Meg voltak olyan bekiabálások amiket kisípoltak (inkább nem mondom el részletesen miket kiabáltak, mert cenzúrázni kéne a szavakat) Az ügyvédem egy vén iszákos vadbarom volt, aki nemhogy nekem segített volna, hanem életfogytiglant kért. A bíró a szomszédunk volt a többiek meg közeli ismerősök és folyamatosan kiabálták, hogy bűnös!!! bűnös!!! bűnös!!! Aztán az egyikük felállt és azt kiabálta, hogy "vádoljuk meg, hogy chupacbra!" Közbe a bíró is felállt és azt mondta, hogy "mindenki egyetért a váddal?" A többiek igennel feleltek. Végül megbilincseltek én eközben tiltakoztak és próbáltam szabadulni, de hirtelen megcsúsztam bevertem a fejem felébredtem. Mit jelenthet? Minta felébredtem szarul érzem magam emiatt az álom miatt.
2016. okt. 31. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Aggódsz, hogy számonkérnek az elkövetett bűntetteid miatt. Ha nem birkózol meg a lelkiismereteddel, akkor add fel magad a rendőrségen!
2016. okt. 31. 17:01
 2/2 A kérdező kommentje:
De nem csináltam semmit!
2016. okt. 31. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!