Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent háborúval álmodni?

Mit jelent háborúval álmodni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
azt hogy most november-ben kitör a harmadik világháború . Nostradamus is és Vanga is megjósolta. Ez most komoly
2010. ápr. 25. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:
stresszt
2010. ápr. 25. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Anyukám egyszer azt álmodta, hogy kitört a háború, és hármunkat elvittek a katonák, és egyedül a 4 hónapos öcsémet hagyták nála. Anyám őrjöngve ébredt. Azt mondta neki nagyanyám - értett az álomfejtéshez, a jósláshoz - , hogy ez rosszat jelent. Egy hónap múlva meghalt kisöcsém.
2010. ápr. 25. 09:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? :O Úristen. Remélem senkim nem fog meghalni. De furcsa amúgy mert olyanokat álmodtam bele társként akikkel nem annyira tartom a kapcsolatot. Szóval fel sem tudom fogni hogy álmodhattam bele őket. Akkor lehet hogy velük fog rossz dolog történni? :O
2010. ápr. 25. 10:43
 5/10 anonim válasza:
Minden egyénnél más jelentésű egy álom.. Senki nem fog meghalni,ne rémüldözz:)Átvitt értelemben kell elemezni,valamilyen konfliktusod van vagy lesz az életedben,és lehet hogy az(ok) állnak melléd,akire nem is gondolnál.
2010. ápr. 25. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Az álmok tudattalanunk fontos, de kódolt üzenetei. Háborúval valószinűleg azért álmodsz, mert ébrenlétedben elkerüli figyelmedet a béke, amely életedet jellemzi. Tudattalan legjóindulatúbb barátunk, és Neked azt üzeni, hogy vedd észre életedben a szép és jó dolgokat, jobban figyelj rájuk! Figyelj jobban a MOSTra.
2010. ápr. 25. 15:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 26. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
15:48 okos dolgokat mondott! amugy én is álmodtam már háboruval,hogy bevittek katonának és az uton találkoztam ismeröseimmel,és a legnagyobb természetességgel mondtam nekik megyek a háborúba-és nem történt semmi haláleset meg ilyesmi a valós életben
2010. máj. 1. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:
valami belső harcot jelenthet.
2010. máj. 1. 20:43
 10/10 anonim válasza:
69%
Kevesebb háborús és krimis filmet kell nézni,mert beleéled magad.
2010. máj. 2. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!