Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent? Évekkel ezelőtt...

Mit jelent? Évekkel ezelőtt álmodtam. A kutyámmal sétáltam.

Figyelt kérdés

beleesett egy gödörbe. Ugrott fölfelé, majdnem sikerült kijönnie. Gondoltam elkapom. Szóltam neki, de a gödör egyre mélyült.

Fura hangot adott ki, nyüszített. Úgy láttam feladta, már nem ugrált, hogy kijöjjön a gödörből.

Bíztattám. Ne adja fel, elkapom és kihúzom. Ugorjon. Hallgatott rám, hármat ugrott, majd elfáradt.

Csak nyüszített, és egyre kisebbé zsugorodott (kan rotweiler volt)

Lementem hozzá, akkor már halványodott is, áttetszővé vált.

Az álomban a nyüszítése volt a legrosszabb, de ez olyan halk volt.

2016. okt. 6. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne fáradj bele a jó cselekvésébe akkor sem, ha látszólag nincs azonnal eredménye, sőt akkor sem, ha rosszabbodik a helyzet. Előbb-utóbb megtermi a gyümölcsét.
2016. okt. 6. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

A kutya,a hőség,és az ösztönök szimbóluma álmainkban.

A gödör,lelkiéletünk depressziós időszakait jelképezi.

A lelki válságok,rendszerint az EMBER lelkifejlődését szolgálják,néha kárára válnak.

2016. okt. 7. 02:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm #1 #2

Az álom után egy héten belül az örök vadászmezőkre távozott.

Hála Istennek nem láttam meghalva,

Apu elmondása alapján úgy történt, hogy elesett, fölakart állni, nem tudott, nyüszített, és kimúlt.

Hál Istennek nem kellett, ezt végignéznem.

Apa a talicskába tette és eltemette az akácfa tővében.

2016. okt. 7. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!