Mit jelent hogy álmomban menekülök?
Figyelt kérdés
Van egy visszatérő álmom körülbelül 8 éves korom óta (most vagyok 17) . Álmomban mindig egy lépcsőházban menekülök lefelé két férfi elöl és amikor majdnem utolérnek leugrom a korlátok mögül zuhanok pár emeletet majd folytatom a futást lefelé de a lépcsőhaznak sosincs vége. Ez az álom jelent valamit vagy csak túl magyarázom az egészet ?2016. okt. 4. 20:34
1/3 anonim válasza:
Szia, nekem van álmos könyvem, ha még mindig érdekel a megfejtés, megkeresem, csak így hirtelen lusta voltam felkelni :D egyébként általában semmit sem jelentenek az álmok, csak azt látjuk viszont, ami már valamilyen formában megtörtént velünk. De ha általában nem szoktak férfiak üldözni, akkor valószínű nem erről van szó.
2/3 anonim válasza:
Hagyd az amatőr válaszokat. Neked kilométer hányod van.
3/3 Catlin válasza:
A kettesnek üzenem hogy jót nevettem :D. Amúgy szerintem azt hogy valamitől nagyon félsz és üldöz' a gondolata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!