Álmomban kiesett egy fogam, mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy kiesik a jobb szemfogam, de nem egyben hanem először csak lötyög majd darabok válnak le belőle és szépen apránként kiköpködöm. A régi fog helyén pedig kezd kibújni egy ujj fog amit érzek a nyelvem hegyével.2016. okt. 1. 08:22
1/10 anonim válasza:
Jaj! A fog elvesztése mindig közeli családtag halálá5 jelenti. De az, hogy kibújt egy új, az jó. Nehéz betegség után, fel fog épülni, túl fogja élni.
3/10 anonim válasza:
Sajnos halottat jelent.Ha fáj is akkor közeli.Nekem sajna mindig bejön.
4/10 anonim válasza:
egy közeli hozzátartozó vagy ismerős halálát jelenti az álmos könyv szerint.
6/10 anonim válasza:
Meglátogatott a fogtündér, de nem talált a párnád alatt tejfogat, ezért rémálmot hozott rád.
7/10 anonim válasza:
Ez hülyeség,én sokat álmodtam kieső fogakkal,mégsem halt meg senki ismerős utána.
8/10 anonim válasza:
viszont a fogam tönkrement (pedig ápoltam mindig),úgyhogy gyanakodj arra is,hogy jós álom volt,és kiesik a fogad.de lehet nő utána új xD
9/10 A kérdező kommentje:
Meghalt a nagybátyám most tudtam meg.
2016. okt. 3. 09:15
10/10 anonim válasza:
sacc 2 hetente előjön egy ilyen álmom, aztán nem halt ki a család még mindig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!