Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki mondja el mi ez?

Valaki mondja el mi ez?

Figyelt kérdés

Mostanság egyre sűrűbben azzal álmodom hogy megolok valakit. Nem nézek horror filmeket, nem szeretem őket. Egyik álmomban megfojtottam egy embert aki ujraeledt és megakadt ölni. A masik álmomban vérben furdetett egy ember. Másik álmomban felgyujtottam egy lányt és ezeket élvezem álmomban. Sok ilyet álmodom mostanság.

17/L

2016. aug. 25. 10:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Kihagytam meg pár álmot akit érdekel es tud segíteni annak leírom szívesen!:)
2016. aug. 25. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem elmondhatod priviben 17/f
2016. aug. 25. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Killing

To dream that you kill someone indicates that you are on the verge of losing your temper and self-control. Consider the person you have killed and ask yourself if you feel any rage towards her or him in your waking life. Your dream may be expressing some hidden anger. Alternatively, you may be trying to kill an aspect of yourself that is represented by the person killed. Identify the characteristics of this person and ask yourself which of these qualities you are trying to put an end to.

2016. aug. 25. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Most akkor magyarul is:)
2016. aug. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!