Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom, miért...

Mit jelent ez az álom, miért álmodtam?

Figyelt kérdés

Az exemmel több mint fél éve már külön utakon járunk, neki van pasija. Álmomban, egy nyaralóba voltunk, ketten, és úgymond ,,utolsó" nagy szexre készültünk, bár akkor már nem voltunk egy pár. CSók, stb. Monddtam neki, amíg jó alaposan meg nem dugom, addig nem engedem el. Belement. Közbe bejött egy másik lány (akivel a valóságba nemrég ismerkedtem meg, okos, csinos, vonzódom hozzá), és hirtelen befejeztük a szexet. Aztán nagyon magam alatt voltam, elsírtam magam, és mivel miattam lett vége az exemmel a kapcsolatunknak, minden érzésemet elmonddtam neki. Hogy bánom, sajnálom, hogy elengedtem, akit a világon a legjobban szerettem, stb.

Már lassan túl tenném magam rajta, de hogy mitől jött ez az álom, nem tudom. PEdig más lányokkal ismerkedek, máshol ,,jár" az eszem.

2016. aug. 17. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:

"miért álmodtam?"

Mert aludtál. Általában mindig álmodunk, csak nem emlékszünk rá.

2016. aug. 17. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
1-es, helyesen, azért álmodott a kérdező, mert alvása során REM szakaszba ért.
2016. aug. 17. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Köszönöm a kiegészítést.

Egyszerű kérdésre egyszerű választ kell írni.

2016. aug. 17. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy értelmes választ is kapj, természetesen azért álmodtad ezt, mert nem vagy még túl rajta. Csak próbálod elterelni a gondolataid azzal, hogy másokkal ismerkedsz, de valójában ez még korai neked, míg az exedhez húz a szíved, adj egy kis időt magadnak, míg kihevered és csak utána kezd ismerkedni. Ha a te hibádból szakítottatok, akkor fogadd el a döntését, és tanulj ebből az esetből, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanezt a hibát.
2016. aug. 17. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!