Mit jelent ez az álom, miért álmodtam?
Az exemmel több mint fél éve már külön utakon járunk, neki van pasija. Álmomban, egy nyaralóba voltunk, ketten, és úgymond ,,utolsó" nagy szexre készültünk, bár akkor már nem voltunk egy pár. CSók, stb. Monddtam neki, amíg jó alaposan meg nem dugom, addig nem engedem el. Belement. Közbe bejött egy másik lány (akivel a valóságba nemrég ismerkedtem meg, okos, csinos, vonzódom hozzá), és hirtelen befejeztük a szexet. Aztán nagyon magam alatt voltam, elsírtam magam, és mivel miattam lett vége az exemmel a kapcsolatunknak, minden érzésemet elmonddtam neki. Hogy bánom, sajnálom, hogy elengedtem, akit a világon a legjobban szerettem, stb.
Már lassan túl tenném magam rajta, de hogy mitől jött ez az álom, nem tudom. PEdig más lányokkal ismerkedek, máshol ,,jár" az eszem.
"miért álmodtam?"
Mert aludtál. Általában mindig álmodunk, csak nem emlékszünk rá.
Köszönöm a kiegészítést.
Egyszerű kérdésre egyszerű választ kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!