Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Halálunkal álmodni mit jelent?

Anneee25 kérdése:

Halálunkal álmodni mit jelent?

Figyelt kérdés

Ma reggel volt egy nagyon szimbolikus álmom. Fontos megjegyezni előtte,hogy van egy 5 hónapos babám, akit imádok,egy cicánk és van egy csodálatos, szeretnivaló férjem,akikért sokat aggódok.

Az álom:

a férjem azt mondta,hogy meg kell halnunk...az okára sajnos nem emlékszem pontosan, valami olyasmit mondott, hogy ez nem a valóság.

Nagyon szomorú voltam és győzködtem,hogy mi olyan boldogok vagyunk,de szomorú volt és hajthatatlan,hogy így nem élhetünk. Egy széles csomagtartós autóba indultunk el, én a hátamon feküdtem, férjem vezetett. A fiam egy kis kosárba volt mellettem, a cicám a mellkasomon, még a melegét is éreztem. Olyan boldognak éreztem magam, azt kívántam bár örökké tartana az út, mert mi így vagyunk egy egység,átjárt a szeretet és elfogott egy nyugalom, a sors elfogadása.

A fiam arca felé nyúltam, a férjem megkérdezte mit csinálsz? Mondtam, hogy utoljára meg szeretném simogatni,erre elmosolyodott. Kérdeztem, hogy, ha meghalunk,a következő világban együtt leszünk e? Azt mondta,hogy nem valószínű, de meg kell halnunk, mert ez nem a valóság... én pedig reménykedtem,hogy hátha továbbra is együtt leszünk .

Egy folyó felé magasodó dombra vezetett fel. A domb szélére álltunk. Ő fogta karján a babát, ami bántott,mert én akartam. Egyszerre ugrottunk,de a vizen szinte átsuhantam és hatalmas boldogságot éreztem. Élek! Igaza volt a férjemnek, ez az igazi élet!Az álom vége arról szólt, h anyukámat keresem,hogy elmeséljem neki az élményt.(fiammal, férjemmel nem találkoztam).

Tudom, hogy nagyon zavaros,de egy nagyon intenzív, lélekre ható álom volt és már kiestek foszlányok,részletek.

2016. aug. 5. 10:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy olyanfajta álom, amiből semmilyen következtetést nem lehet levonni az égvilágon, de attól még tök aranyos.
2016. aug. 5. 13:03
 2/2 Fish1 ***** válasza:

A halál az álomban lehet egy új dolog kezdete is.

Mindenkinek saját szimbólumrendszere van, ha figyeled az álmaidat, akkor figyeld azt is, hogy az előtte és utána való 7 napban mi történik az életedben. Egy idő után össze tudod kötni a dolgokat.

2016. aug. 6. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!